Κ. Τζαβάρας: «Είμαι ένας απλός βουλευτής Ηλείας που ο πρωθυπουργός του ανέθεσε τον Πολιτισμό»

Διαβάστε τη δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού σε συνέντευξη Τύπου

Κ. Τζαβάρας: «Είμαι ένας απλός βουλευτής Ηλείας που ο πρωθυπουργός του ανέθεσε τον Πολιτισμό»
​Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Τζαβάρας και βρέθηκε εν μέσω πυρών από τους Γιώργο Βέλτσο, Δημήτρη Παπαϊωάννου και Μιχαήλ Μαρμαρινό για τις καθυστερήσεις στη στελέχωση σημαντικών πολιτιστικών οργανισμών, όπως το Φεστιβάλ Αθηνών αλλά και το Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρο��.
«Δεν είμαι εδώ για να θεραπεύω πάσα νόσο. Είμαι ένας απλός βουλευτής Ηλείας που ο πρωθυπουργός του ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο του Πολιτισμού...» είπε με χειμαρρώδη ειλικρίνεια ο κ.Τζαβάρας, αφού παραδέχτηκε ότι όντως υπάρχουν καθυστερήσεις.
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει πια Υπουργείο για τον Πολιτισμό. Είμαι λοιπόν ο προϊστάμενος της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού. Δυστυχώς».
Σε μια αίθουσα του Μουσείου Μπενάκη γεμάτη ερωτηματικά, το αποκορύφωμα ήρθε με ερώτηση δημοσιογράφου που ήθελε να μάθει επίμονα για το πότε θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αφού χθες παρέδωσε μαζί με πλήρη απολογισμό ο Γιάννης Χουβαρδάς.
Οι δημοσιογράφοι ήθελαν απαντήσεις που ο αναπληρωτής υπουργός δεν ήθελε να δώσει από το βήμα του φεστιβάλ.
Με αφορμή το Εθνικό ο Γιώργος Βέλτσος, αναφερόμενος στην καθυστέρηση που υπήρξε στην ανακοίνωση για την ανανέωση της θητείας του Γιώργου Λούκου, γεγονός που καθυστέρησε και το σχεδιασμό του προγράμματος του Φεστιβάλ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι αποφάσεις που παίρνονται την τελευταία στιγμή δεν τιμούν τα υπουργεία, δεν μπορούν να λαμβάνονται στο παραπέντε αυτές οι αποφάσεις».
Αναδιπλούμενος ο Κώστας Τζαβάρας έσπευσε να δηλώσει «εγώ είμαι μαθητής του Γιώργου Βέλτσου και αν αυτά που είπα φάνηκαν διδακτικά, τότε αποσύρω το ύφος που έδωσε αυτή την επίθεση».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top