Ένας ξεχωριστός καλεσμένος κάθε μέρα στο χωριό του Άη Βασίλη στη Λάρισα!

Σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας διαβάζει το δικό του παραμύθι

Ένας ξεχωριστός καλεσμένος κάθε μέρα στο χωριό του Άη Βασίλη στη Λάρισα!

​Το χωριό του Αη Βασίλη φιλοδοξεί να δημιουργήσει την απόλυτη αίσθηση του Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με καταπληκτική διακόσμηση του χώρου, με mini φάρμα ζώων (ελάφια, πόνι, τάρανδος, προβατάκια και κατσικάκια) με όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών παρόντες (με κυρίαρχο τον Αη Βασίλη) με απίθανα παιχνίδια και έντονο φιλανθρωπικό προσανατολισμό.

Περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδράσεων με επώνυμους ηθοποιούς, καλλιτέχνες και παρουσιαστές.

Το χωριό του Αη Βασίλη δεν φιλοδοξεί να ξετρελάνει μόνο τα παιδιά, αλλά να διεγείρει στους μεγάλους τη νοσταλγία των παιδικών τους χρόνων ιδιαίτερα σ’ αυτή την πιεστική περίοδο που η νοσταλγία λειτουργεί ως βάλσαμο.
189925_137647733051471_324536405_n.jpg
Τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά στους φούρνους με τα κουλουράκια και τα τσουρέκια, θα κρεμάσουν μπάλες στα χριστουγεννιάτικα δέντρα ενισχύοντας φιλανθρωπικά σωματεία, θα μαγευτούν από το εργοστάσιο της σοκολάτας θα κάνουν βόλτα με τα πόνι και θα κρεμάσουν στον τάρανδο – βοηθό του Αη Βασίλη τις επιθυμίες τους!!!
Θα παίξουν σε πρωτότυπα παιχνίδια, θα «δημιουργήσουν» στα εικαστικά εργαστήρια και θα γευτούν πεντανόστιμα ζαχαρωτά σε ευφάνταστους διαγωνισμούς (αναγνώριση με αφή και γεύση του είδους κλπ)

Θα υποδεχθούν δημοφιλείς ηθοποιούς και παρουσιαστές που θα τους διαβάσουν αγαπημένα παραμύθια για λογαριασμό μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, διαφορετικής κάθε φορά. Εκτός από τα πολλά καλαίσθητα σπιτάκια με τις δραστηριότητες στον χώρο, θα στηθούν δύο εξέδρες, μία για μεγάλες συναυλίες και μία για τις καθημεριν��ς εκδηλώσεις όπου θα εμφανιστούν όλες οι καλλιτεχνικές δυνάμεις (χορωδιακά σύνολα, μπάντες, ομάδες χορού, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, επίδειξη με ποδήλατα, ιππικός όμιλος, αθλητικές σχολές κ.ά.).

Στο χώρο θα φιλοξενηθούν συγγραφείς βιβλίων (για παιδιά και ενήλικες) αλλά και γνωστοί σεφ, που θα μαγειρέψουν ενώπιων μας χριστουγεννιάτικα πιάτα και γλυκά. Τα παιδιά θα παίξουν με ταχυδακτυλουργούς και κλόουν, θα ενημερωθούν για το περιβάλλον και για την ασφαλή μετακίνηση στην πόλη (με ειδικές εκδηλώσεις). Το χωριό θα έχει τις δικές του μασκότ ενώ τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν και τηλεοπτικά τις ευχές τους και οι καλύτερες θα βραβευτούν. Θα μπορούν επίσης να φέρνουν χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή κατάσταση παιχνίδια και βιβλία για να προωθηθούν στη συνέχεια σε παιδικά ιδρύματα. Όπως αντιλαμβάνεστε στόχευσή μας είναι η δημιουργία συνθηκών παραμυθιού και χαράς για μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 17:00-19:00, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο δράσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.
Θεατρικό παιχνίδι και εικαστικό εργαστήρι θα δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και δημιουργίας.
478109_139950289487882_1020083337_o.jpg
Στις 19:00, ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας θα παρουσιάσει το δικό του παιδικό παραμύθι με ήρωα τον γνωστό και αγαπημένο πια Μπίλη Καντίλη. Ένα παραμύθι που όχι μόνο διασκεδάζει αλλά και διδάσκει στα παιδιά την πολύ σπουδαία πράξη της αιμοδοσίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top