Ashton Kutcher: «Διασκεδάζω πολύ στη χώρα σας!»

ΔΕΙΤΕ κι άλλες φωτογραφίες από τη νυχτερινή του έξοδο

Ashton Kutcher: «Διασκεδάζω πολύ στη χώρα σας!»
Όπως σας γράψαμε και το πρωί από το star.gr, ο Αshton Kutcher βρίσκεται στη χώρα μας!

Ο διάσημος ηθοποιός, διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης στο Villa Mercedes, όπου παρέα με πολλούς φίλους του και φυσικά την νέα του αγαπημένη Lorene Scafaria, δεν σταμάτησε να χορεύει και να διασκεδάζει, πίνοντας και καπνίζοντας… συνεχώς!

Όπως διαβάζουμε στο lay-out, o 33χρονος ηθοποιός παρόλο που συνοδευόταν από πολλούς σωματοφύλακες, δεν ήταν τόσο απόμακρος και απρόσιτος.

Μάλιστα, σε όσους κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον ρωτήσουν, απάντησε πως διασκεδάζει πολύ στη χώρα μας!

Casual ντυμένος, όμορφος και ακριβώς όπως τον βλέπουμε στις παπαρατσίστικες φωτογραφίες των ξένων tabloids, ο νεαρός ηθοποιός έδωσε ρέστα με το που άκουσε το τραγούδι «I’ m sexy and I know it» των LMFAO.
Όσοι τον είδαν από κοντά πάντως, ανάμεσα τους και η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία βγήκε στο «Πρωινό mou» και τα είπε, ο Ashton είναι εξίσου όμορφος με τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί!

Και επειδή τελευταία του έχει βγει λίγο το κακό το όνομα, ξέρετε με τα τρίο στο τζακούζι και γενικά τα… κουαρτέτα με γυναίκες, να σας ενημερώσουμε πως το αγόρι –χθες τουλάχιστον- ήταν ��συχο και όπως είπε η Έλενα Παπαβασιλείου, δεν φλέρταρε και δεν έπαιζε το ματάκι του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top