Enrique Iglesias: θα ζήσω ελεύθερο πουλί!

Δεν παντρεύεται την Kourniκova που... να σκάσει!

Enrique Iglesias: θα ζήσω ελεύθερο πουλί!

Δεν παντρεύεται και δεν νοικοκυρεύεται ο Enrique Iglesias, που μπορεί να είναι 9 χρόνια με την Anna Kournikova όμως στεφάνι δεν λέει να της βάλει... Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως τα σχέδια γάμου είναι τα μόνα που δεν έχει στο μυαλό του, διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς!

«Πιστεύω ότι ο γάμος είναι υπέροχος, αλλά προσωπικά, δεν θεωρώ ότι κάνει μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ μεγάλη δέσμευση. Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Είναι υπέροχες όταν όλα πηγαίνουν καλά, αλλά θέλουν πολύ δουλειά», είπε ο 35χρονος τραγουδιστής στο περιοδικό «Closer».

Δεν ξέρουμε αν η Anna γνωρίζει αυτές τις απόψεις του καλού της, αλλά αν της έμαθε από την συνέντευξη μάλλον θα κλαίει με μαύρο δάκρυ... Μα 9 χρόνια αστεφάνωτη και έπεται συνέχεια;

Για να της... χρυσώσει το χάπι, πάντως, ο Enrique πρόσθεσε στο περιοδικό πως είχε φοβία με τις σχέσεις μέχρι που η 29χρονη τενίστρια ήρθε στη ζωή του: «ποτέ πριν δεν είχα πει τη λέξη σύντροφος με ευκολία. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Είναι η μόνη σοβαρή σύντροφος που είχα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, πάντως, είχε δηλώσει προ ημερών ότι δεν είναι καλός σύντροφος: «δεν είμαι και το πιο εύκολο άτομο στον κόσμο και χρειάζομαι αρκετές στιγμές να είμαι μόνος μου. Δεν είμαι ιδιαίτερα ρομαντικός», ήταν τα λόγια του.

Τζάμπα περιμένει δηλαδή η κοπέλα από το 2001... Αχ, αυτό το έρμο το clip του «Escape» που τους έφερε κοντά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top