Λιάγκας - Σκορδά: περιμένουν αγόρι!

Σε 5 μήνες τα γεννητούρια - πότε φεύγει η Φαίη από το πλατό

Λιάγκας - Σκορδά: περιμένουν αγόρι!

O πελαργός θα χτυπήσει την πόρτα του «Πρωινό Mou» σε 5 μήνες και θα αφήσει... αγοράκι! Στο μεταξύ, η Φαίη Σκορδά μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη της, ωστόσο, τα υπονοούμενα πάνε κι έρχονται, ενώ η φουσκωμένη κοιλίτσα αρχίζει να φαίνεται επικίνδυνα...

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ok!», το ζεύγος θα αποκτήσει τον Λιάγκα junior και η χαρά του δεν κρύβεται! «Όλες οι εξετάσεις στον γυναικολόγο δείχνουν ότι το μωρό θα είναι αγόρι», αποκαλύπτει στο περιοδικό στενός φίλος του ζευγαριού.

Όπως κάθε ζευγάρι, βέβαια, Γιώργος και Φαίη λένε «γερό ��α ‘ναι...», ωστόσο, το ότι είναι αγοράκι είναι κάτι που επιθυμούσαν διακαώς και οι δύο!

Ήδη, ο wanna be μπαμπάς κάνει σχέδια για μπάλα κτλ με τον γιό του, ενώ η μέλλουσα μαμά έχει περιορίσει τις εξόδους καθώς κουράζεται εύκολα. Ε αυτό το τελευταίο το έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό, αφού στα κοσμικά events ο Λιάγκας συνοδεύεται από... τον Ουγγαρέζο!

Πότε, όμως, η Φαίη θα πάψει να μας λέει «καλημέρα» από την συχνότητα του Mega για να αφοσιωθεί στον ερχομό του πελαργού; Στον 9ο μήνα, δηλαδή το τέλος Μαρτίου, όπως τουλάχιστον λέει συνεργάτης της! «Θα πρέπει να απουσιάσει για ένα μήνα μετά, αλλά θα επανέλθει στα πρωινά της καθήκοντα», προσθέτει η ίδια πηγή.

Αλίμονο! Οι εγκυμοσύνες επωνύμων έχουν αποδειχθεί πολλάκις γερό «χαρτί» στην AGB... Ελπίζουμε μόνο να μην σπάσουν τα νερά on air και έχουμε τρεχάματα!

Δείτε το ζευγάρι στο Just The 2 Of Us να τραγουδά... Mamma Mia!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top