Θεοδωροπούλου για Ταχτσίδη: «Αν βρήκε πιο εντυπωσιακή από μένα, μπράβο του»

«Δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο. Αφού μπορεί και το κάνει, καλά κάνει»

Τις πρώτες δηλώσεις της on camera έκανε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, μετά την αποκάλυψη ότι χωρίζει με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη, εξαιτίας της παράλληλης σχέσης που διατηρούσε επί μήνες o ποδοσφαιριστής με άλλη γυναίκα.

Θεοδωροπούλου: «Ας είναι καλά, όπου είναι. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου»

«Είμαι μια χαρά, έχω την υγεία μου, έχω τα παιδάκια μου, είναι όλα τα τέλεια. Η μόνη δήλωση που έχω κάνει είναι ότι η ανάρτησή μου ήταν πάνω σε μια έκρηξη θυμού. Για μένα έχει τελειώσει. Το θέμα πλέον είναι μεταξύ των δικηγόρων μας. Να είμαστε καλά, να είναι όλοι καλά», είπε αρχικά το μοντέλο στην εκπομπή Super Κατερίνα.

 Παναγιώτης Ταχτσίδης- Ζέτα Θεοδωροπούλου: NDP / Νίκος Ζότος 

 Παναγιώτης Ταχτσίδης- Ζέτα Θεοδωροπούλου: NDP / Νίκος Ζότος 

«Μαζί καταθέσαμε την αίτηση διαζυγίου, δεν πήγε μόνος του. Αυτό θέλουμε κι οι δύο. Εγώ θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου κι εκείνος κι όλος ο κόσμος να είναι καλά», σχολίασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Για τις φήμες που ήθελαν τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να κυκλοφορεί με νέα σύντροφο σε νησί των Κυκλάδων, η ίδια απάντησε: «Δε με απασχολεί. Ελεύθερος είναι να κάνει ό,τι θέλει. Αν βρέθηκε πιο εντυπωσιακή από μένα, μπράβο του. Καλά να είναι. Δεν έχει βγει βέβαια, ακόμα το διαζύγιο, αλλά αφού μπορεί και το κάνει, καλά κάνει».

Θεοδωροπούλου- Ταχτσίδης: Σαν δύο ξένοι στο ίδιο νυχτερινό κέντρο

Τέλος, σχετικά με το τατουάζ που έχει στο χέρι της με το όνομά του, είπε ότι: «Λένε πως ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει, αλλά είναι στα μελλοντικά μου σχέδια να σβήσω κι αυτό».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από εννέα χρόνια κι απέκτησε τρία παιδιά: την 8χρονη Αφροδίτη, τον 5χρονο Κωνσταντίνο και τον 4χρονο Βασίλειο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top