Γιώτα Τσιμπρικίδου: Bachelorette πριν από τον γάμο με γνωστό τραγουδιστή

Η ραδιοφωνική παραγωγός θα ντυθεί νυφούλα μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Δείτε στιγμιότυπα από το bachelorette party της Γιώτας Τσιμπρικίδου- φωτογραφίες Instagram

Νυφούλα θα ντυθεί η Γιώτα Τσιμπρικίδου, λίγο πριν την εκπνοή του 2023 και χθες πραγματοποίησε το bachelorette party με τις φίλες της.

Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Υπήρξε μία αναβολή στον γάμο μας, θα γίνει όμως»

Η ραδιοφωνική παραγωγός και επί 18 χρόνια «φωνή» του Star ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες από το party της.

«Με εσάς ΠΑΝΤΑ δίπλα μου, η χαρά μου πολλαπλασιάζεται...#bridetobe Ευχαριστωωωωωωω(ξέρετε εσείς!!!) Τα γέλια μας, οι υποσχέσεις και οι αγκαλιές μας», έγραψε ως λεζάντα στις φωτογραφίες.

H Γιώτα Τσιμπρικίδου είναι σε σχέση εδώ και πεντέμιση χρόνια με τον τραγουδιστή και μουσικό, Άγγελο Ανδριανό. Ο γάμος είχε αναβληθεί λόγω δουλειάς, είχε εξομολογηθεί η ίδια σε συνέντευξή της, ενώ ο γαμπρός πριν από λίγο διάστημα είχε αποκαλύψει πως ο γάμος τους θα είναι χριστουγεννιάτικος.

Γιώτα Τσιμπρικίδου - Άγγελος Αδριανός στο θέατρο Άλσος, το 2021/ NDP

Γιώτα Τσιμπρικίδου - Άγγελος Αδριανός στο θέατρο Άλσος, το 2021/ NDP

Γιώτα Τσιμπρικίδου: Ποιος είναι ο σύντροφός της- Θα παντρευτούν σύντομα

«Είμαι έτοιμος γι' αυτό, ήταν φυσικό επακόλουθο. Με τη Γιώτα είμαστε πεντέμιση χρόνια μαζί, μένουμε μαζί και είμαστε σαν παντρεμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για τη Γιώτα, γιατί έχει καταφέρει πάρα πολλά» είπε για τη σύντροφό του και μέλλουσα γυναίκα του ο Άγγελος Αδριανός στο Happy Day, τον περασμένο μήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top