Ελένη Μενεγάκη: «Έκλαιγα χθες το βράδυ»

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε δίαιτα

«Βασανιστικές» είναι οι τελευταίες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη και αυτό γιατί ξεκίνησε δίαιτα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η παρουσιάστρια συνομιλώντας με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σχολίασε με χιούμορ: «Εγώ βλέπω τις συνταγές, με βλέπετε, κουνάω κεφάλι. Έχω ξεκινήσει από χθες μια μικρή αποτοξίνωση. Είπα “Ελένη, στη φόρα που έχεις πάρει, αν περάσεις και τις γιορτές, τελειώσαμε μετά, δεν έχει επιστροφή”».

Μενεγάκη: Θα τρελαθώ αν δω γυμνή γυναίκα σε φωτογραφία στο κινητό του Μάκη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: «Αν με δείτε αυτές τις μέρες να έχω νεύρα να ξέρετε…»

Και πρόσθεσε: «Τους πόντους θέλω, να μην κάνουν τα κουμπιά (σ.σ. από τα ρούχα) “γκλανγκ” και πετάγονται! Μπαίνω στο νούμερό μου, απλά δεν… βγαίνω μετά, αυτό είναι το θέμα! Έκλαιγα εχθές το βράδυ, έτρωγα μια μπολάρα με σαλάτα τόση. Για αυτό τους έχω προετοιμάσει όλους, άμα βλέπετε και δεν είμαι καλά, να θυμάστε! Σε αυτή την καταπληκτική περίοδο, που όλοι στολίζουν τα σπίτια τους, βγαίνουν μυρωδιές, ταψιά, μαγειρευτά, ψητά, γλυκά….Αν με αφήσετε νηστική το βράδυ, θα φάω και τα βιβλία. Θα κάνω αυτά που κάνω χρόνια όταν βλέπω ότι ψιλο-ξεφεύγω. Τώρα έχω χοντρο-ξεφύγει, αλλά δεν πειράζει. Αφού με βλέπετε εσείς μια χαρά, είμαι και εγώ χαρούμενη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top