Μενεγάκη: Θα τρελαθώ αν δω γυμνή γυναίκα σε φωτογραφία στο κινητό του Μάκη

H σπάνια αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο

Μια σπάνια αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για τον σύζυγό της. 

Όπως είπε η παρουσιάστρια, αν έβλεπε στο κινητό του άνδρα της γυμνή σε φωτογραφία, θα ταραζόταν πολύ!

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε: «Αφού θες να με ακούσεις να τα πω πολύ δημόσια. Εγώ με τον άνθρωπο μου δεν έχουμε ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα. Τα κινητά μας είναι έτσι πεταμένα κι όποιος θέλει, όποιος περνάει, τα ανοίγει. Κυρίως η Μαρίνα που το κάνει για να παίξει.

Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του, ούτε εκείνος το δικό μου. Αλλά αν το ανοίξω, όχι για να το ψάξω γιατί δεν κάνω τέτοιες σκέψεις, και δω καμιά γυμνή γυναίκα σε φωτογραφία, ομολογώ ότι θα ταραχτώ πάρα πολύ. Δηλαδή θα τρελαθώ από τη στενοχώρια μου. Κι ας είναι και κατά λάθος».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Έτσι το βλέπω εγώ. Και σας λέω: δεν ψάχνω το κινητό του, δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις… Κι εννοείται στο σπίτι θα μπεις υπερθέαμα και μετά από λίγο θα είσαι με τη χοντρή την κάλτσα και την κοτσίδα γιατί δεν αντέχεις να πέφτουν τα μαλλιά πάνω σου. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, θα έχω το καλύτερό μου χαμόγελο και θα περιμένω να τον δω… Τι; Ψέματα θα λέμε τώρα;».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top