Τσιμιτσέλης για Λασκαράκη: «Δεν ήταν εκνευρισμός, είναι το χιούμορ της»

Πώς σχολίασε την αντίδρασή της για το αν θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την αντίδραση της Λασκαράκη για το αν θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της/ βίντεο Super Κατερίνα

Για τη Βάσω Λασκαράκη και τον ρόλο της στην παρουσίαση μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, σχολίασε μάλιστα και την αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν θα τον έχει καλεσμένο.

Η Λασκαράκη εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε με την ερώτηση για τον Τσιμιτσέλη

«Έχω δει αποσπάσματα της εκπομπής, είναι μια χαρά. Η Βάσω είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, νομίζω ότι έχει μέλλον στην παρουσίαση. Δεν έχει προκύψει να πάω καλεσμένος της», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα». 

Τσιμιτσέλης- Λασκαράη σε κοινή τους έξοδο, το 2016/ NDP

Τσιμιτσέλης- Λασκαράη σε κοινή τους έξοδο, το 2016/ NDP

Ερωτηθείς να σχολιάσει την αντίδραση της Λασκαράκη για το αν θα τον δουν οι τηλεθεατές της εκπομπής της ως καλεσμένο της, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε: «Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδα εγώ. Είναι το χιούμορ της Βάσως, είναι αρκετά καυστική. Ήταν μια απάντηση με αρκετό χιούμορ. Προφανώς, την έχουν ρωτήσει αρκετές φορές  και βαρέθηκε να δίνει την ίδια απάντηση συνέχεια. Είναι αναλόγως και σε τι φάση τον πετυχαίνεις τον άλλον. Έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουμε το μυαλό, αν δεν θέλουμε να απαντήσουμε να ελιχθούμε, να απαντήσουμε κάτι άλλο».

Κατερίνα Γερονικολού- Γιάννης Τσιμιτσέλης/ NDP

Κατερίνα Γερονικολού- Γιάννης Τσιμιτσέλης/ NDP

Τέλος, σε ερώτηση για το αν είναι καλά η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού, απάντησε: «Kαλά είναι, μια χαρά. Το ίδιο εύχεται και για σας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top