«Δεν μπορώ τα extension γιατί... ξύνομαι»

Τί είπε η Κατερίνα Καραβάτου για το... μαλλί της;

«Δεν μπορώ τα extension γιατί... ξύνομαι»

Για το «πολύπαθο»… μαλλί της μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου η Κατερίνα Καραβάτου, που αποκάλυψε πόσο άβολα ένιωθε την περίοδο που είχε βάλει extension.

«Κατ’ αρχήν τα extension δίνουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα σε όποια κυρία τα έχει δοκιμάσει. Εγώ όμως δεν μπορώ τα extension γιατί… ��ύνομαι. Δεν αισθάνομαι άνετα, μου δημιουργούν φαγούρα και πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα προσδιορίσω ακριβώς, αλλά νιώθω περίεργα».

Η παρουσιάστρια του Κους Κους επανέλαβε ότι όταν πρωτοξεκίνησε, της είχαν κάνει πρόταση να… μεγαλώσει το στήθος της και να κάνει και άλλα πράγματα σχετικά με την εμφάνισή της, τα οποία όμως αρνήθηκε. Αρκέστηκε στο να λούζεται με… λεμόνια και χαμομήλι για να «ανοίξει» το χρώμα των μαλλιών της, αλλά μέχρι εκεί. Μετά πέρασε στο πλατινέ, που «του έδωσε και κατάλαβε». Η πιο δύσκολη στιγμή της ήταν όταν ήλθε η στιγμή να βγάλει τα επιπλέον μαλλιά που είχε βάλει, γιατί αυτά μετά από τέσσερις μήνες είχαν μπλεχτεί με τα κανονικά της μαλλιά κι εκείνη αγχώθηκε τόσο πολύ, που έφυγε από το κομμωτήριο γεμάτη έρπη.

Η Κ. Καραβάτου μίλησε για τους γονείς της που πλέον είναι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί, τονίζοντας πόσο πολύ μόχθησαν για την φέρουν στην ζωή, αλλά και να μην της λείψει τίποτα, ενώ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άποψή τους, τόσο σε ό,τι αφορά την εκπομπή, όσο και σε σχέση με τον αγαπημένο της Κρατερό Κατσούλη.

«Οι γονείς μου αγαπάνε πολύ τον Κρατερό και ξέρουν ότι ο γάμος μας δεν έχει γίνει για λόγους που είναι πέρα από εμάς. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top