Κόρη εφοπλιστή χορεύτρια σε clubs!

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Λουκίας Λαιμού

Κόρη εφοπλιστή χορεύτρια σε clubs!
Κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού, η Λουκία Λαιμού ποτέ δεν επαναπαύτηκε στο όνομα και τα πλούτη της οικογένειας της. Ανήσυχο πνεύμα από τα 14 της, έκανε τη μεγάλη της αγάπη –το χορό- πραγματικότητα, και σήμερα δηλώνει περήφανη γι΄αυτό!

«Ήμουν 14 ετών όταν δούλεψα για πρώτη φορά σε ένα νυχτερινό κέντρο με χορό. Στα 17 μου δούλεψα με την Άντζελα Δημητρίου και τον Λευτέρη Πανταζή, και μετά στα 18 μπήκα για τα καλά στη δουλειά στη Θεσσαλονίκη». Όταν το ανακοίνωσε για πρώτη φορά στους γονείς της, δεν της στάθηκαν εμπόδιο αλλά δεν της έδωσαν και καμία οικονομική στήριξη: «η μητέρα μου, μου είπε ότι αν ��ο θέλω να φύγω αλλά χωρίς καμία οικονομική στήριξη από την οικογένεια μου».

Τελικά, κατέληξε να κάνει τρεις δουλειές στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τα βγάλει πέρα, κάτι που όπως λέει δεν το έχει μετανιώσει μέχρι σήμερα: «Ήταν μια εμπειρία που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή. Δεν βαριέμαι να δουλέψω και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου».

Έχοντας καταλάβει από μικρή τη βαρύτητα του ονόματος «Λαιμός», παραδέχεται ότι παρόλο που δεν είχε ανάγκη, «Ήθελα να βγάζω δικά μου χρήματα γιατί δεν μου έλεγε κάτι να έχω χρήματα για τα οποία δεν έχω δουλέψει η ίδια. Δεν μου άρεσε που κάποια παιδιά με έκριναν βάσει του επωνύμου μου. Με έκανε πιο πεισματάρα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις μια οικονομική άνεση δεν έχεις μια αξία ή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου. Έτσι μας μεγάλωσε η μητέρα μου».

Όσο για τον πατέρα της που πλέον δεν είναι εν ζωή; η 24χρονη Λουκία μιλά όλα αγάπη και περηφάνια για εκείνον, καθώς όπως λέει ποτέ δεν της έφερε αντίρρηση αλλά αντίθετα την καμάρωνε και συγκινούταν κάθε φορά που την έβλεπε να χορεύει: «γνώριζε ότι αυτό που κάνω δεν θα το έκανα πρόστυχα».

Δείτε τη συνέντευξη της, στην Τατιάνα Στεφανίδου…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top