Λάτσιος-Κανάκης σε αγώνες μποξ!

Τι είπαν ο διευθυντής προγράμματος με τον παρουσιαστή;

Λάτσιος-Κανάκης σε αγώνες μποξ!

Το «παρεάκι» Λάτσιου-Κανάκη είναι αχώριστο. Μόνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έλειπε στην τελευταία τους έξοδο που έγινε σε αγώνες… kick boxing!

Οχι. Οι δύο άνδρες δεν πήγαν για να πάρουν μαθήματα πώς θα παίξουν ξύλο μεταξύ τους, καλεσμένοι ήταν σε βραδιά που μάλιστα μεταδόθηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Και μπορεί ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 να ήταν σε εξαιρετική διάθεση, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει απολύτως καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, όση ώρα παρακολουθούσε τους αγώνες box στους οποίους εθεάθη, δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό να μιλά στο κινητό του.

Αντίθετα, ο Αντώνης Κανάκης κάθισε ήσυχα ήσυχα στην θέση του και παρακολούθησε τους αγώνες, ενώ μετά το τέλος της διοργάνωσης ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του. Εχει υπογράψει; Εχει ανανεώσει; Τι έχει κάνει; «Περπατώντας και κυριολεκτικά στο πόδι, τέτοιες κουβέντες και συζητήσεις δεν γίνονται».

Στην παρέα Λάτσιου-Κανάκη ήταν και η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία δεν μίλησε σε κανέναν, δεν σηκώθηκε ούτε μια στιγμή από την θέση της και δεν έδωσε λαβή για το παραμικρό σχόλιο…Λες και την είχαν βάλει τιμωρία ένα πράγμα... 'Η μήπως έβλεπε θρίλερ;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top