Αποστολία Ζώη: Εξηγεί τι σηματοδοτεί ο Οκτώβριος για εκείνη!

Πώς καλωσόρισε τον νέο μήνα η τραγουδίστρια;

Αυτή είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας μιας και η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο και πολλοί είναι εκείνοι που βάζουν στόχους. Ανάμεσα σε αυτούς και η Αποστολία Ζώη.

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της τις σκέψεις της αλλά και τι σηματοδοτεί για εκείνη ο Οκτώβριος.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια άλλαξε look και έγινε αγνώριστη

«Πάντα ο Οκτώβρης για μένα σηματοδοτεί μία έναρξη. Σαν να είναι πρωτοχρονιά. Νέοι στόχοι, δημιουργία, σχέδια.. Αλλά αυτά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα.. Αυτό που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι μια σκέψη που τριγυρίζει στο μυαλό μου όλη μέρα. Το πιο σημαντικό τελικά για να μπορείς να αξιοποιείς το χρόνο σου στο 100% είναι να ζεις το τώρα.. Ούτε παρελθοντολογια ούτε μελλοντολογια.. Waste of time! Ανασύρω τις πληροφορίες του παρελθόντος για να γίνω καλύτερη στο παρόν και κάνω όνειρα για το μέλλον για να έχω την ενέργεια στο τώρα μου.Ζω το τωρα! Δηλώνω παρών!», έγραψε η Αποστολία Ζώη κάτω από τη φωτογραφία της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πάντα ο Οκτώβρης για μένα σηματοδοτεί μία έναρξη. Σαν να είναι πρωτοχρονιά. Νέοι στόχοι, δημιουργία, σχέδια.. Αλλά αυτά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα.. Αυτό που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι μια σκέψη που τρυγιρίζει στο μυαλό μου όλη μέρα. Το πιο σημαντικό τελικά για να μπορείς να αξιοποιείς το χρόνο σου στο 100% είναι να ζεις το τώρα.. Ούτε παρελθοντολογια ούτε μελλοντολογια.. Waste of time! Ανασύρω τις πληροφορίες του παρελθόντος για να γίνω καλύτερη στο παρον και κάνω όνειρα για το μέλλον για να έχω την ενέργεια στο τώρα μου.Ζω το τωρα! Δηλώνω παρών! Καλό μήνα!!❤️

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top