Με ποιά επώνυμη έκανε Πάσχα στην Αθήνα ο Gaultier;

Το σπίτι του στο Μοναστηράκι χαίρεται πια ο σχεδιαστής

Με ποιά επώνυμη έκανε Πάσχα στην Αθήνα ο Gaultier;
Με… την Βίκυ Καγιά, στο νέο του διαμέρισμα, στο Μοναστηράκι, τσούγκρισε τα κόκκινα αυγά ο Jean Paul Gaultier, που άφησε για λίγο τα ουζάκια στη Μύκονο για να χαρεί το νέο του σπιτικό!

Ο διεθνούς φήμης Γάλλος σχεδιαστής δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται αρκετά συχνά και, μάλιστα, έχει φιλίες και συνεργασία με επώνυμες Ελληνίδες.
«Η Ελλάδα είναι για μένα το δεύτερο σπίτι μου», έχει δηλώσει νέτα - σκέτα, ενώ σε πρόσφατο άρθρο του παρέθεσε τι είναι αυτό που αγαπά στη χώρα μας: «εκτιμώ την ενέργειά της, τη ζεστασιά των ανθρώπων της, τη γαστρονομία και τον συνδυασμό του ανατολίτικου με το δυτικό στοιχείο».

Πριν από λίγες μέρες, ο Gaultier έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα: απέκτησε σπίτι στην Αθήνα και, μάλιστα, με θέα την Ακρόπολη!

Μην φανταστείς ότι πήγε σε καμιά χλιδάτη περιοχή… διαμέρισμα περίπου 90 τετραγωνικών, που εκτείνεται στον 6ο και 7ο όροφο πρώην εμπορικού κτιρίου επί της οδού Βορέου, στο Μοναστηράκι, πήρε ο σχεδιαστής! Πέρυσι, οι φήμες τον ήθελαν να έχει βρει το ιδανικό σπίτι στην Πλάκα, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό με αξία άνω του 1 εκατομμυρίου, το οποίο, όμως, απέρριψε!

Και μπορεί εξωτερικά το σπίτι να μην θυμίζει Gaultier, η θέα του, όμως, είναι απαράμιλλη!
Μάλιστα, ο σχεδιαστής ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια μεγάλη βεράντα για να «αράζει» κοιτώντας τον Ιερό Βράχο
​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top