Τί φόρεσε η Ζέτα στο 6ο live του Dancing;

Ολο το παρασκήνιο από το σοου χορού του Ant1

Τί φόρεσε η Ζέτα στο 6ο live του Dancing;

Στα παρασκήνια του Dancing with the Stars «τρύπωσε» η κάμερα και εκεί καταγράφηκαν όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες κατά την διάρκεια του live της Πρωτομαγιάς.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του σόου επικρατούσε «πυρετός» προετοιμασιών, τόσο για τους παίκτες (που είχαν αφεθεί στα έμπειρα χέρια, των μακιγιέρ, των κομμωτών, αλλά και των παρτενέρ τους, που τους έδιναν τις τελευταίες οδηγίες), όσο και για τα μέλη της κριτικής επιτροπής που έπρεπε να φροντίσουν την εμφάνισή τους. H κάμερα στάθηκε στον Αλέξη Κωστάλα, που την στιγμή που τον εντόπισε η κάμερα βαφόταν στο τμήμα make-up, λίγα μέτρα πιο πέρα από τον Φωκά Ευαγγελινό.

Νάντια Μπουλέ και Ναταλία Δραγούμη έβαλαν make-up σε όλο το σώμα, προκειμένου να βγάλουν καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα, ενώ η κάμερα «κόλλησε» για αρκετή ώρα στην εκθαμβωτική Ζέτα Μακρυπούλια, που αυτή τη φορά επέλεξε μια δημιουργία του Οίκου Konstantinos Melis by Laskos, γεμάτη από κρύσταλλα.

Πρόκειται για μια ολόσωμη γυαλιστερή φόρμα, από την οποία ξεχώριζε η λεπτομέρεια τύπου χιτώνα στην δεξιά πλευρά του, η οποία μάλιστα στερεωνόταν στην εντυπωσιακή ζώνη της παρουσιάστριας.

Το εξαιρετικά στενό ρούχο, το οποίο απαιτούσε κυριολεκτικά άψογο σώμα για να αναδειχθεί κατάλληλα, η Ζέτα το συνδύασε με γόβες Yves Saint Laurent και κοσμήματα Danelian (ένα από τα οποία ήταν και πάλι ένα ογκώδες δαχτυλίδι για τον αντίχειρα). Σε παρόμοιες με το ρούχο αποχρώσεις (σομόν δηλαδή) κινήθηκε και το μακιγιάζ της, ενώ εξαιρετικά πρωτότυπα αυτή τη φορά ήταν τα μαλλιά της, που ήταν χτενισμένα κοτσίδες.

Οσο για την Μαρία Τσουρή που αποχώρησε από το σόου; «Για μένα ήταν αναμενόμενο γιατί συνεχώς ήμουν από τους τελευταίους στην βαθμολογία. Νιώθω πολύ χαρούμενη που συμμετείχα και σε ό,τι αφορά τα τελικά αποτελέσματα αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι απλά ένα παιχνίδι και τίποτε άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 10-1 μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top