Σαρλίν Γουίτστοκ: «η Γκρέις Κέλι ήταν μυθική προσωπικότητα»

Τι έλεγε για τον Αλβέρτο λίγη ώρα πριν το θρησκευτικό γάμο;

Σαρλίν Γουίτστοκ: «η Γκρέις Κέλι ήταν μυθική προσωπικότητα»
Με την πρώτη ματιά χαρακτηρίζεις «ψυχρή» και «σουηδική» την ομορφιά της. Αν την γνωρίσεις όμως καλύτερα, διαπιστώνεις πως η Σαρλίν Γουίτστοκ –η νέα πριγκίπισσα του Μονακό και σύζυγος του Αλβέρτου- είναι ένας ζεστός και χαμογελαστός άνθρωπος που δεν περιορίζεται μόνο στο "περιτύλιγμα" και τα φυσικά της κάλλη.

Η 33χρονη Σαρλίν εκτός από ομορφιά, διαθέτει φιλανθρωπική δράση, γοητεία και μυαλό. Ένα μήνα πριν ανακηρύχθηκε παγκόσμια πρέσβειρα του κινήματος των «Special Olympics» και το προηγούμενο Σάββατο βρέθηκε για λίγες μόνο ώρες στην Αθήνα, ώστε να παραστεί στην τελετή έναρξης.

Σε συνέντευξη της στο «ΒΗΜagazino» και στη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Σφέτσα, η Σαρλίν δήλωσε εντυπωσιασμένη από τη χώρα μας: «θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου και ο Αλβέρτος μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι΄αυτή τη χώρα».

Μιλώντας για τον πρώην αμετανόητο εργένη –Πρίγκιπα Αλβέρτο-, η Σαρλίν δηλώνει «πάρα πολύ ευτυχισμένη. Αισθάνομαι ευλογημένη και τυχερή. Ο Αλβέρτος ξέρετε είναι χαρισματικός άνθρωπος. Γενναιόδωρος. Θα απολαύσω κάθε στιγμή στο πλευρό ενός άνδρα που διακρίνεται όχι μόνο για τον ρομαντισμό και τις ευαισθησίες του, αλλά κυρίως για το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του».

Όσο για εκείνους που την αποκαλούν “νέα Γκρέις Κέλι”; Η 33χρονη Σαρλίν απαντά: «είναι αναμενόμενο αυτό που συμβαίνει, αλλά εγώ ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία σύσγκρισης. Εκείνη ήταν μια μυθική προσωπικότητα. Εγώ απλώς θα προσπαθήσω ν΄ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα μου, έχοντας πάντα τη συμπαράσταση του συζύγου μου και της οικογένειας του για την οποία αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό».

*Η Σαρλίν παντρεύτηκε χθες τον Πρίγκιπα Αλβέρτο με πολιτικό γάμο και σε λίγη ώρα από τώρα, θα γίνει και η θρησκευτική τελετή …

Κάντε κλικ στο video και δείτε τον πολιτικό γάμο της Σαρλίν με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top