Ξεσπά κατά της πρώην του ο Δάντης: «Μου φέρθηκε πολύ άσχημα, με τσαλαπάτησαν»!

Τι είπε για τα τρία διαζύγια και τους τέσσερις γάμους του- Πρώτη ανάρτηση 12/12/2015 22:33

Ξεσπά κατά της πρώην του ο Δάντης: «Μου φέρθηκε πολύ άσχημα, με τσαλαπάτησαν»!

​«Δεν μου άρεσε που κάποια διαζύγια πήραν τόση δημοσιότητα», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης και έστρεψε τα «πυρά» του ενάντια στην τρίτη σύζυγό του, Φλώρα Θεοδώρου, κατηγορώντας την για άσχημη συμπεριφορά!

Σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «Join Us», ο τραγουδιστής, που έχει στην πλάτη του τρία διαζύγια και τέσσερις γάμους, ανέφερε: «σε ένα χωρισμό ποτέ δεν φταις μόνο εσύ. Είναι εύκολο να πεις "έκανα λάθος επιλογή, κράτησα λάθος χαρακτήρα μέσα σε αυτή τη συμβίωση". Αλλά δεν φταις μόνο εσύ. Έκανα άφοβα και τους τέσσερις γάμους. Δεν φοβάμαι να κάνω αυτό που φοβούνται οι άλλοι. Δεν φοβάμαι να δοκιμάσω!».

collageμεσα.jpg

«Δεν μου άρεσε που κάποια διαζύγια πήραν τόση δημοσιότητα. Έχω μετανιώσει γιατί κάποιες στιγμές της προσωπικής μου ζωής επισκίασαν τη δουλειά μου.. Ειδικά στο τρίτο μου διαζύγιο, τα media με τσαλαπάτησαν και η πρώην σύζυγός μου συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες τόσο προσωπικά θέματα!», κατέληξε ο Χρήστος.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν επεισοδιακά το 2010, ενώ, εκτός από τα μέσα ενημέρωσης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top