Γιάννης Ζουγανέλης για Φαήλο Κρανιδιώτη: «Είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ντρέπομαι!»

Ο δικηγόρος επιτέθηκε και στην... Έλενα Ακρίτα!

Γιάννης Ζουγανέλης για Φαήλο Κρανιδιώτη: «Είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ντρέπομαι!»

Ούτε η Έλενα Ακρίτα δεν ξέφυγε από τα «βέλη» του Φαήλου Κρανιδιώτη ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ εκτός του ότι δεν πήρε πίσω το «αξύριστη χήρα» αλλά και όσα είπε για τον Μηνά Χατζησάββα και τον σύντροφό του Κώστα Φαλελάκη, επιτέθηκε και στη δημοσιογράφο «φωτογραφίζοντάς» την!

«Αν 9.999.999 Έλληνες είχαν την άποψη τη δικιά μου και εσύ είχες αυτή την άποψη, είναι δικαίωμα σου να την έχεις και να τη λες δημόσια και να κάνεις κριτική. Εγώ και οι φίλοι μου δε θα σου στέλναμε ποτέ κατάρες ούτε βρισιές ούτε θα σε απειλούσαμε. Γιατί είδα, ας πούμε, κάποια κυρία δημοσιογράφο, η οποία μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση έπαιρνε επίδομα θυγατέρας και είναι στον τρίτο γάμο, να μου μιλά για χυδαιότητα. Αυτό είναι χυδαίο! Όχι αυτό που είπα εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά του ο Γιάννης Ζουγανέλης ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στο θέατρο από άποψη αξιοπρέπειας. Ο σύντροφός του, ο Κώστας Φαλελάκης, ένας εξαιρετικός ηθοποιός… δεν προσέβαλαν, δεν έκαναν καμία πρόκληση. Είμαι σαφέστατα υπέρ του συμφώνου συμβίωσης και στην Κύπρο υπάρχει. Τι είναι αυτό που μας κάνει να αντιδράμε σε κάτι πάρα πολύ λογικό; Και στρέιτ υπάρχουν χυδαίοι και ομοφυλόφιλοι υπάρχουν χυδαίοι, δεν μιλάει για τη χυδαιότητα των στρέιτ κανείς» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Αυτός της ΝΔ -δεν θέλω να πω ούτε το όνομά του- είναι ότι χειρότερο υπάρχει και λυπάμαι τα Μέσα που του δίνουν τη δυνατότητα να έχει και εικόνα και να τον γνωρίζει ο κόσμος. Δε λες αυτή τη φράση που είπες, είναι ντροπή και είναι και νομικός. Ντρέπομαι που βγαίνει και μιλάει με ένα χυδαίο τρόπο σε ένα νεκρό που έχει προσφέρει τόσα σε αυτόν τον τόπο μέσα από την τέχνη του και να κρίνεται με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης από έναν άνθρωπο που πείτε μου τι έχει κάνει! Ντρέπομαι! Ντρέπομαι! Ντρέπομαι»!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρανιδιώτης για τον σάλο για τις δηλώσεις του: «Έβαλα φωτιά στη σφηκοφωλιά»!

«Πυρά» Λιάγκα στον Αρναούτογλου: Έκανε φάουλ για 1% παραπάνω τηλεθέαση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top