Αγγελική Ηλιάδη: Μίλησε ΠΡΩΤΗ φορά για το ξέσπασμά της σ��ο facebook- «Είναι η τελευταία φορά!»

ΔΕΙΤΕ τι είπε για τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με τον Σάββα Γκέντσογλου

Αγγελική Ηλιάδη: Μίλησε ΠΡΩΤΗ φορά για το ξέσπασμά της στο facebook- «Είναι η τελευταία φορά!»

Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να περνάει σοβαρή κρίση με τον Σάββα Γκέντσογλου και το ξέσπασμα της στο facebook μίλησε για πρώτη φορά on camera η Αγγελική Ηλιάδη.

241115191241_1092.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί όταν διάβασε ότι εκείνη και ο πατέρας του παιδιού της τον τελευταίο μήνα προσπαθούν να αποφασίσουν για το μέλλον της σχέσης τους, μιας και η απόσταση έχει φέρει καυγάδες και γκρίνιες.

241115191237_7317.jpg
«Οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι μας, εάν συμβαίνει κάτι, τα παιδιά πρέπει να το μαθαίνουν από τους γονείς και μετά από οποιονδήποτε άλλο. Για αυτό το λόγο απάντησα μέσω facebook για τα ψευδή δημοσιεύματα ότι χωρίζω με τον Σάββα. Και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει πως μπορεί να το πήρανε κάποιοι! Και το ξαναλέω! Προσπαθούμε εμείς οι γονείς να προστατεύουμε τα παιδιά μας και το άγχος είναι πάρα πολύ μεγάλο. Εκεί που τρελαίνομαι είναι όταν σκέφτομαι ότι το παιδί μου μπορεί να μπει σε μια διαδικασία είτε να αγχωθεί, είτε να στεναχωρηθεί χωρίς λόγο!» ανέφερε η ίδια ενώ τόνισε πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο θα κινηθεί νομικά.

241115191235_5390.jpg
«Κατάλαβαν το λάθος που κάνανε, ζητήσαν συγνώμη και ζητήσαν να επανορθώσουν κιόλας, κάτι που δεν χρειάζεται. Αν πρόκειται για το σπίτι μου και οτιδήποτε μπορεί να αγχώσει τα παιδιά μου είναι η τελευταία φορά που το άφησα έτσι, επειδή δέχθηκα και τη συγνώμη του συγκεκριμένου εντύπου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top