ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ μετά από μήνες: δείτε πώς είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής!

Στο γήπεδο πέρασε την Κυριακή ο 66χρονος τραγουδιστής

ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ μετά από μήνες: δείτε πώς είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής!

​Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του έκανε, το βράδυ της Κυριακής, ο Πασχάλης Τερζής, διαψεύδοντας, ακόμα μία φορά, τις φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

2391043 (1024x683).jpg

Ντυμένος με τζιν, γκρι Tshirt και μπουφάν και με κασκόλ στο λαιμό, ο 66χρονος λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στο «Καυτανζόγλειο», προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, του Ηρακλή, με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, όπως έχει γράψει το star.gr, έληξε με σκορ 3 – 3.

original (1) (800x551).jpg

Τα τελευταία χρόνια, οι φήμες θέλουν τον Πασχάλη να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, που τον ανάγκασαν να αποτραβηχτεί από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, αν και η κόρη του, Γιάννα, έχει προβεί σε αλλεπάλληλες διαψεύσεις, απειλώντας ακόμα και με μηνύσεις, κατά καιρούς εμφανίζονται στο Ίντερνετ τέτοια, ανυπόστατα, δημοσιεύματα.

terzi (1024x649).jpg

«Όλοι με ρωτάνε με τρόμο “είναι καλά ο μπαμπάς σου;”… Πριν από δύο χρόνια είχε ένα επεισόδιο, έχει περάσει, το έχει ξεπεράσει, είναι μια χαρά. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται, είναι τραγικά!», δήλωσε, πέρυσι, η Γιάννα και, επισημαίνοντας ότι, μετά από 40 χρόνια δουλειάς, ο Πασχάλης Τερζής επέλεξε να ηρεμήσει και να κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις, τόνισε ότι ΔΕΝ συντρέχουν λόγοι υγείας.

2391041 (853x1024).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top