Θρίλερ με το γιο του Τομ Χανκς: πληροφορίες ότι αγνοείται εδώ και ένα μήνα!

Τι λέει εκπρόσωπος του ηθοποιού

Θρίλερ με το γιο του Τομ Χανκς: πληροφορίες ότι αγνοείται εδώ και ένα μήνα!

​Ανησυχία και αναστάτωση προκαλούν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο 25χρονος γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον αγνοείται εδώ και ένα μήνα!

Επικαλούμενο άνθρωπο από το περιβάλλον της οικογένειας, το περιοδικό «Star» έγραψε πως ο Τσετ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram έγινε στις 23 Ιουλίου. «Δεν θα χρησιμοποιώ το Instagram για λίγο, πάω να βρω το μυαλό μου, θα επιστρέψω», ανέφερε το μήνυμα του 25χρονου.

chet-hanks (1024x683).jpg

Κατά το δημοσίευμα, το οποίο πλέον κάνει το γύρο του κόσμου, οι διάσημοι γονείς έχουν προσλάβει ομάδα ερευνητών για να εντοπίσουν το γιο τους, ο οποίος φέρεται να εξαφανίστηκε στην πόλη Μπάστοου της Καλιφόρνια, που θεωρείται η πρωτεύουσα των ναρκωτικών της δυτικής Αμερικής.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει το περιοδικό, το μέρο�� όπου έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες δεν προξενεί εντύπωση, καθώς ο Τσετ εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ναρκωτικά και πέρσι είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

«Η ιστορία δεν είναι αληθής. Δεν έχει εξαφανιστεί», δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού, απαντώντας σε email που του έστειλε η εφημερίδα «Tribune», χωρίς, όμως, να κάνει τον «θόρυβο» να καταλαγιάσει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top