Ο Λούκας Γιώρκας αναφέρεται στη διαφορά ηλικίας που έχει με την Έλενα Ράπτη

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χάσμα ηλικιών ως προς την αγάπη»

Ο Λούκας Γιώρκας αναφέρεται στη διαφορά ηλικίας που έχει με την Έλενα Ράπτη

Ο Λούκας Γιώρκας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει η διαφορά ηλικίας. Υπενθυμίζεται ότι με την σύντροφό του Έλενα Ράπτη, τους χωρίζουν μερικά χρονάκια.

«Σε μια σχέση για μένα δεν παίζει ρόλο η διαφορά της ηλικίας. Ίσως σχολιαστεί για ευνόητους λόγους διαφορετικά. Και σε ερωτικό επίπεδο και σε φιλικό επίπεδο η διαφορά της ηλικίας θεωρώ ότι δεν αποτελεί σκοπό δύο άνθρωποι να μην είναι κοντά. Αν δυο άνθρωποι επικοινωνούν, μπορεί ο ένας να προσφέρει στον άλλον, μπορούν να συνυπάρχουν... δεν αποτελεί τίποτα εμπόδιο. Όπ��ς η αγάπη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χάσμα ηλικιών ως προς την αγάπη», είπε ο τραγουδιστής.

Η νίκη στο X- Factor και τα πρώτα βήματα

«Οι γονείς μου χάρηκαν με τη νίκη μου στο talent show αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι ο δρόμος θα είναι λίγο δύσκολος και δύσβατος για μένα. Ωστόσο, μου είχαν εμπιστοσύνη από μικρό σε ότι έκανα. Με συμβούλεψαν τότε να μην ξεχνάω ποτέ από πού ξεκίνησα…

Μετά το παιχνίδι, ήρθε η αλλαγή, ιδίως με την εισβολή των Μίντια στη ζωή μου. Στην αρχή είχα μια δυσκολία να κατανοήσω, στην πορεία κατάλαβα ότι δεν είχα κάτι να κρύψω. Ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, τη σέβομαι και χαίρομαι όταν μπορώ να συμμετάσχω ως εκεί που δεν με βλάπτει. Προτιμώ να μιλάω για τη δουλειά μου».

Ο χαρακτήρας του

« Οι φίλοι θα πουν για μένα ότι έχω πολλά πρόσωπα. Νομίζω ότι είμαι αυτό που πρέπει να είμαι κάθε στιγμή. Κάποιες φορές είμαι πολύ ήρεμος, άλλες φορές είμαι εκτός ορίων, και αντιδρώ ακραία. Αλλά αυτό που δεν θέλω είναι να είμαι επιπόλαιος. Έχω υπάρξει επιπόλαιος και το έχω πληρώσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top