Σ. Φαραζή: «Θα κάνω οποιαδήποτε δουλειά για να μεγαλώσω το παιδί μου»

Πώς της άλλαξε η μικρή τη ζωή

Σ. Φαραζή: «Θα κάνω οποιαδήποτε δουλειά για να μεγαλώσω το παιδί μου»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε η ηθοποιός Σοφία Φαραζή και σ’ αυτήν πρώτο θέμα συζήτησης υπήρξε φυσικά η κόρη της.

«Με τον ερχομό του παιδιού δεν συγκρίνεται τίποτα. Δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά μια μάνα δε συγκρίνει αυτό που νιώθει, που είναι παραπάνω από αγάπη για το παιδί της. Για να μεγαλώσω το παιδί μου μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Δε σημαίνει ότι αν δεν βρω δουλειά ως ηθοποιός θα κάτσω στο σπίτι. Θα βγω σερβιτόρα, θα κάνω ό,τι βρω δεν το συζητώ. Ο σύζυγός μου, δόξα τω Θεώ δεν είναι πια στο χώρο», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η Σοφία Φαραζή παραδέχθηκε ότι δεν την ενδιαφέρει να βγάλει στα περιοδικά την οικογενειακή της ζωή και λέει ότι όταν ξεκίνησε και πάλι τη δουλειά ζορίστηκε αρκετά.

«Ζορίστηκα πολύ με τις πρόβες γιατί είχα περιορισμένες ώρες. Ξυπνάω 2 – 3 φορές τη νύχτα γιατί πεινάει η μικρή», δήλωσε στο περιοδικό.

Μάλιστα τώρα που έχουν ξεκινήσει οι παραστάσεις στο Θέατρο Αμιράλ με το έργο «Το Κελεπούρι», προσπαθεί να μην την αφήνει καθόλου μόνη της τα πρωινά και να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί.

«Δε θεωρώ ότι 24 ώρες την ημέρα πρέπει να είμαι από πάνω της γιατί χρειάζεται να αναπνέουμε κι εγώ και το παιδί. Όχι ασφυκτική αγάπη», λέει.

Ευτυχώς που ο σύζυγός της τη βοηθάει πάρα πολύ με το μωρό

Πάντως για το μέλλον η ηθοποιός δεν είναι και πολύ αισιόδοξη.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχουν γίνει λανθασμένες κινήσεις. Έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο να πληρώνουμε τα σπασμένα άλλων. Κάποιοι έχουν πλουτίσει αυτή τη στιγμή και δεν τους νοιάζει τίποτα. Παίρνουν λεφτά από τους μισθούς μας, τις συντάξεις των γονιών μας. Δε θα βρούμε ποτέ το δίκιο μας και ούτε θα βρεθεί λύση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top