Τι δήλωσαν οι celebrities που πήγαν στους «Δαίμονες»;

Πώς σχολίασαν την παραγωγή, τους συντελεστές και την Άννα Βίσση

Τι δήλωσαν οι celebrities που πήγαν στους «Δαίμονες»;

Συνεπαρμένοι από την παραγωγή και την ερμηνεία των συντελεστών εμφανίστηκαν οι celebrities που είδαν το βράδυ της Τετάρτης την επίσημη πρώτη της ροκ όπερας «Δαίμονες» και το star.gr σου έχει τις δηλώσεις τους!

Συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου δήλωσε η Άννα Βίσση, τις υποκριτικές ικανότητες της οποίας εξήραν πολλοί από εκείνους που παρακολούθησαν την παράταση.

«Είναι εξαίρετη παράσταση, εξαίρετη παραγωγή, είναι πολύ καλή ηθοποιός η Άννα», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ η Ματθίλδη Μαγγίρα τόνισε πως την πρώτη φορά που είδε τους «Δαίμονες», πριν από 22 χρόνια, ήταν... παιδάκι!

Αντάξια παραγωγών του Εξωτερικού χαρακτήρισε την ροκ όπερα ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ενώ τα συγχαρητήριά του στους συντελεστές, λέγοντας πως έκαναν «άθλο», έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Την πρώτη φορά πήγα με την μαμά μου και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Ήθελα να το ξαναδώ και πήρα μαζί την αδερφή μου», είπε η Έλενα Παπαβασιλείου, την ώρα που ο Νίκος Ζωιδάκης εξομολογήθηκε ότι του έχει λείψει η Άννα Βίσση με την οποία συνεργάστηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας φέτος τον Χειμώνα!

Δείτε στο βίντεο όλες τις δηλώσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top