Δείτε ρούχα της Αλίκης Βουγιουκλάκη που άφησαν εποχή!

Τι αποκάλυψε ο γιός της με αφορμή την έκθεση στη μνήμη της

Δείτε ρούχα της Αλίκης Βουγιουκλάκη που άφησαν εποχή!

Για την έκθεση αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη, μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αποκαλύπτοντας παράλληλα στοιχεία που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό!

Η έκθεση, που έχει τίτλο «Έχω Ένα Μυστικό», θα γίνει στη Λάρισα, από 23 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν για πρώτη φορά θεατρικά κοστούμια και προσωπικά αντικείμενα της μεγάλης σταρ.

«Ο χαρακτήρας είναι φιλανθρωπικός. Τα χρήματα πάνε σε ιδρύματα κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ανθρώπους σε ανάγκη. Πραγματικά, υπάρχει ένας θησαυρός αντικειμένων της Αλίκης... είναι κρίμα να μην μπορεί να τα δει ο κόσμος και απλά να τα έχουμε στις αποθήκες», είπε ο Γιάννης.

Μιλώντας για τα προσωπικά του, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν έκρυψε την επιθυμία να αποκτήσει οικογένεια: «είχα σχέσεις μεγάλες αλλά εντάξει. Δεν με τρομάζει τίποτα, παλιότερα δεν ήμουν έτοιμος να έχω ένα παιδί. Σίγουρα πλέον θέλω να κάνω οικογένεια και σχετικά σύντομα, γιατί περνάνε και τα χρόνια».

Ξεφυλλίζοντας έντυπα από τις παραστάσεις της Αλίκης, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε πράγματα άγνωστα στο ευρύ κοινό. «Από την “Εvita”, το 1981 – 1982, έγινε γνωστός ο Γιάννης Μπέζος. Ο Ηλιόπουλος ήταν ήδη γνωστός, ο Μπέζος, όμως, ξεκίνησε από εκεί και τώρα κάνει μεγάλη καριέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top