Η Καίτη Γαρμπή σχολιάζει τη συμμετοχή μας στη Eurovision

«Θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει ο Σχοινάς. Είναι αστέρι»!

Η Καίτη Γαρμπή σχολιάζει τη συμμετοχή μας στη Eurovision

​Το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να σχολιάσει τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision είναι η Καίτη Γαρμπή που μας είχε εκπροσωπήσει το 1993.Η κάμερα της «Ελένης» βρέθηκε στο γενέθλιο πάρτι του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον ένα χρόνο λειτουργίας του μαγαζιού του και ρώτησε την άποψη της για τα υποψήφια τραγούδια

«Αυτά τα τραγούδια έχουμε με αυτά θα πάμε. Θα τα υπερασπιστούμε με νύχια και με δόντια. Σημασία δεν έχει κανείς πως θα ήθελε να είναι, αλλά με αυτό που έχει τώρα τι μπορεί να κάνει. Ένα από αυτά να είναι καλοτάξιδο» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Για την Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε πως «έχει ωραία φωνή είναι πολύ ωραία παρουσία. Το τραγούδι μου φαίνεται λίγο πιο λαϊκό από όσο θα έπρεπε για τα μέτρα της Eurovision, αλλά είναι το στιλ της».

Ενώ είπε πως «ξαφνιάστηκα όταν έμαθα ότι ο Αγάθωνας θα πάει Eurovision, αλλά είναι ωραίο το τραγούδι του».

Τι θα «κρατήσει» από τη συμμετοχή της στη Eurovision; «Κρατάω κάτι που δεν υπάρχει εδώ. Αυτό τον απίστευτο επαγγελματισμό και την οργάνωση που υπήρχε. Είχα αργήσει περίπου μισό λεπτό και κινδύνεψα να χάσω τη σειρά μου».

Ενώ μίλησε και για το..περιβόητο φόρεμα, λέγοντας πως «το φόρεμα το βάλαμε για να συζητηθεί, αλλά δεν περίμενα ότι θα καπέλωνε το τραγούδι.. Ε ας πρόσεχα κι εγώ να ασχολιόσασταν περισσότερο με τη μουσική»..

Ποιο τραγούδι του συζύγου της, Διονύση Σχοινά, θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει; Τα «Συγκοινωνούντα δοχεία» υποστηρίζει και τονίζει πως «θα ήταν κατάλληλος για τη Eurovision με ένα ερωτικό τραγούδι με ελληνικό στίχο. Παλιά του είχε γίνει πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι που το έχει συνέχεια στο μυαλό του. Αν το κυνηγήσει θα τα πάει πολύ καλά. Είναι αστέρι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top