Στα δικαστήρια ο Σταύρος Νιάρχος και ο κολλητός του Πιερ Κασιράγκι

Ένας καυγάς τους έβαλε σε μεγάλους μπελάδες

Στα δικαστήρια ο Σταύρος Νιάρχος και ο κολλητός του Πιερ Κασιράγκι

Μετά από ένα χρόνο ακριβώς ο Σταύρος Νιάρχος και ο Πιερ Κασιράγκι θα αντιμετωπίσουν στο δικαστήριο τον Άνταμ Χοκ με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια σε club στο Μανχάταν με την κόντρα τους να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ζενίθ της.

Ήταν πέρσι λοιπόν που στο club The Double Seven Σταύρος Νιάρχος και Πιερ Κασιράγκι μπλέκουν σε καυγά με τον Χοκ με αποτέλεσμα ο πρίγκιπας του Μονακό να καταλήξει στο νοσοκομείο και ο Χοκ να περάσει δύο μέρες στο κρατητήριο.

Και μπορεί ο εισαγγελέας να πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό, όμως οι δύο πλευρές δηλώνουν ανένδοτες και ανταλλάσουν αγωγές και εξώδικα.

Ο όγκος της δικογραφίας είναι τεράστιος με αποτέλεσμα οι δικαστές να πονοκεφαλιάζουν για το τι θα κάνουν με την υπόθεση.

Ο Σταύρος Νιάρχος είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα υποβάλλοντας μηνύσεις και αγωγές κατά του Χοκ, του δικηγόρου του, του club όπου έγινε ο καυγάς, αλλά και του ιδιοκτήτη του.

Ο Πιερ Κασιράγκι μάλιστα μαζί με άλλους αυτόπτες μάρτυρες κατηγορεί ανοιχτά τους ανθρώπους του club ότι επιχείρησαν να φυγαδεύσουν τον Χοκ μετά το συμβάν.

Ο γιος της Καρολίνας του Μονακό ζητά εκτός των άλλων χρηματική αποζημίωση για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ η άλλη πλευρά συνεχίζει να κρατά προκλητική στάση.

«Νομίζουν ότι η μαμά και ο μπαμπάς θα τους ξελασπώσουν κάθε φορά που μπλέκουν σε φασαρίες. Χαιρόμαστε που μας μήνυσε ένας πρίγκιπας», είπε ο δικηγόρος του Χοκ και όπως δείχνουν τα πράγματα το κλίμα στη δικαστική αίθουσα θα είναι ηλεκτρισμένο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top