Shakira και Pique σας καλούν να κάνετε ένα δώρο στο… μωρό τους

Οργάνωσαν baby shower σε συνεργασία με τη Unicef

Μετά την κακόγουστη φάρσα του Gerard Pique που βγήκε και ανακοίνωσε ψευδώς, ότι η Shakira έφερε στον κόσμο το παιδί του, είπε να σοβαρευτεί λίγο και μαζί με την καλή του θέλησαν με τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού να προσφέρουν και σε όλα τα παιδιά του κόσμου που υποφέρουν από την πείνα και τις αρρώστιες.

Βλέπετε η Shakira είναι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτά τα θέματα και η ίδια έχει πρωτοστατήσει σε προσπάθειες για τη βελτίωση της ζωής των πληθυσμών του αναπτυσσόμενου κόσμου.

shakira2.jpg



«Γεια σε όλους, όπως ξέρετε πολύ σύντομα θα υποδεχθούμε στον κόσμο το πρώτο μας παιδί και για να γιορτάσουμε τη γέννησή του, οργανώσαμε ένα εικονικό baby shower σε συνεργασία με την Unicef», λέει ο Gerard Pique, έχοντας στην αγκαλιά του την Shakira, η οποία προτρέπει όλο τον κόσμο να συμμετέχει για το καλό των παιδιών που υποφέρουν.

shakira3.jpg


«Αντί να λάβουμε δώρα για το δικό μας μωρό, θέλουμε να στηρίξουμε τα μωράκια που ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Τα μωρά αυτά, χάρη σε εσάς θα λάβουν θεραπευτικά πακέτα με φαγητό, εμβόλια και ορούς που θα σώσουν τις ζωές τους», ανέφερε η Λατίνα super star που ακόμα και αυτή τη στιγμή, δεν ξεχνά ότι η προσφορά είναι η καλύτερη πράξη που μπορεί κανείς να κάνει για όσους υποφέρουν.

Το ζευγάρι μάλιστα πόσταρε στο Twitter και μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία, με τη Shakira να μοστράρει τη γυμνή κοιλίτσα της και τον Pique να τη χαϊδεύει με αγάπη και τρυφερότητα.

shakira1.jpg



Δείτε το video και αν θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς στην προσπάθεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top