Η Μαρινέλλα μάγεψε τη Θεσσαλονίκη

Συντροφιά με τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου

Η Μαρινέλλα συντροφιά με τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου ταξιδεύει κάθε Σαββατοκύριακο το κοινό της Θεσσαλονίκης στο πέλαγος της ελληνικής μουσικής. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού διάλεξε με προσοχή τους συνεργάτες της κι έφτιαξε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που αποδεικνύει πως η μουσική είναι ζωή.

«Είναι ένα πρόγραμμα που θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους. Έχει τα πάντα, στις σωστές δόσεις, ένα ακομπλεξάριστο πρόγραμμα, μια υπέροχη σχέση μεταξύ μας και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Όταν ο αρχηγός είναι η Μαρινέλλα καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούσε να πάει διαφορετικά το πράγμα», ανέφερε ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο Κώστας Μακεδόνας και η Έλενα Παπαρίζου πλαισιώνουν ιδανικά την ανεπανάληπτη οικοδέσποινα με τις δικές τους επιτυχίες και τα δίνουν όλα επί σκηνής

«Είμαστε μια μουσική παρέα που θα τραγουδήσουμε πάρα πολλά τραγούδια. Υπάρχουν πάρα πολλές ωραίες εκπλήξεις. Τα  Σάββατα θα είμαστε στις 23.00 και τις Κυριακές στις 19.00. Συνεργαζόμαστε πάρα πολύ όμορφα», είπε ευδιάθετη η Έλενα Παπαρίζου.

Τη συντροφιά των ερμηνευτών συμπληρώνουν η εκρηκτική  Ήβη Αδάμου και οι αδερφοί Τσαχουρίδη, οι άνθρωποι που πέρασαν σε άλλη διάσταση την ποντιακή λύρα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top