Δυο ξένες Κέιτ και Μέγκαν: Πώς είναι η σχέση τους μετά τη φυγή στον Καναδά;

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα για τις… «συννυφάδες» του Μπακιγχαμ;

Μετά τη μεγάλη… «έξοδο» των Sussex από το παλάτι του Μπάκιγχαμ πολύ μελάνι έχει χυθεί, με τους Βρετανούς να συνταράζονται από τους τριγμούς στα βασιλικά ανάκτορα, περισσότερο και από το επικείμενο Brexit. 

Το Megxit εμπνέει τους Βρετανούς: Έγινε μενού σε εστιατόριο του Λονδίνου

Και αφού μάθαμε τα πάντα για τη συναισθηματική πίεση του Χάρι και της Μέγκαν από τα βρετανικά tabloids, την απογοήτευση της γιαγιάς Ελισάβετ, την κόντρα με τον Ουίλιαμ, τα σχέδια για τη νέα ζωή ως… θνητοί του πριγκιπικού ζεύγους, ήρθε η ώρα να μάθουμε και για τη σχέση που έχουν οι δύο συννυφάδες, Μέγκαν και Κέιτ

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Θα περάσει μεγάλη κρίση ο γάμος Harry -Meghan»

Οι δύο Δούκισσες δεν φαίνεται να είχαν και ποτέ ιδιαίτερα ζεστή σχέση. Κάτι τα πολλά παιδιά της Κέιτ, κάτι που εκείνη ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο, καθώς είναι η σύζυγος του επόμενου βασιλιά, κάτι που η Μέγκαν δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στη ζωή στο παλάτι και της έλειπαν τα φώτα του Hollywood, οι δύο κυρίες δεν ήταν ποτέ πολύ κοντά. 

«Με τη Meghan δεν είχαμε άλλη επιλογή!»: Ο Harry τοποθετήθηκε δημόσια

Βρετανικά tabloids μάλιστα δημοσίευαν κατά καιρούς μακροσκελή άρθρα για καβγάδες μεταξύ της Κέιτ και της Μέγκαν και ομηρικές συγκρούσεις.

Αυτό είναι το βίντεο που «καίει» Meghan-Harry - Για ποιο λόγο;

Βέβαια υπήρχε και η άλλη πλευρά που υποστήριζε πως δεν είχαν έρθει ποτέ σε ρήξη, αντιθέτως είχαν επικοινωνία με μηνύματα και τηλεφωνήματα, χωρίς ωστόσο να γίνουν στενές φίλες. 

Harry - Meghan: Ποιο ήταν το «βασιλικό» εισόδημά τους πριν παραιτηθούν

Τι γίνεται όμως τώρα που τις χωρίζει ένας ωκεανός και η Μέγκαν με τον Χάρι πήραν των ομματιών τους κι έφυγαν για τα ξένα;

Δημοσίευμα του Us Weekly αναφέρει πως η Μέγκαν και η Κέιτ δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα από τη στιγμή που οι Sussex έφυγαν για τον Καναδά. Μάλιστα το δημοσίευμα επικαλείται πηγή, η οποία υποστηρίζει πως η Μέγκαν δεν ανησυχεί καθόλου για την ταραγμένη σχέση της με την Κέιτ. 

Μετά το Brexit, το... #Megxit: Τι δουλειά θα κάνουν Harry και Meghan;

«Η Μέγκαν αισθάνεται ελεύθερη. Δεν υπήρξε ποτέ πιο χαρούμενη. Είναι χαρούμενη που είναι μακριά από το Λονδίνο», εξηγεί η πηγή.

Η Δούκισσα του Cambridge από την πλευρά της δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το διαβόητο Megxit και μάλλον δεν πρόκειται να κάνει και ποτέ, τουλάχιστον δημόσια. Πόσω μάλλον τώρα που από ότι φαίνεται η σχέση της με τη σύζυγο του Χάρι δεν είναι και η καλύτερη. 

Η τελευταία κοινή εμφάνιση που είχαν κάνει οι δυο τους ήταν τον Ιούλιο του 2019 σε έναν αγώνα πόλο μαζί με τα παιδιά τους. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top