GNTM - Κάτια: Ξεκαθαρίζει ποιος της έδωσε το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι!

Απηύδησε πια!

Δείτε στο βίντεο την on camera πρόταση γάμου που της έκανε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης Χαλβατζής, στο επεισόδιο του μεγάλου τελικού

Καιρός ήταν! Ήρθε επιτέλους η στιγμή, της «νεκροψίας»! Μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2019, η Κάτια Ταραμπάνκο, δημοσίευσε πριν από λίγο ένα Instastory, με το οποίο ξεκαθαρίζει ποιος τής έχει δώσει το δαχτυλίδι που φοράει στο χέρι της από τότε που βγήκε από τον διαγωνισμό.

Πρόκειται για ένα μικρό μονόπετρο, το οποίο έχει σχολιαστεί πολύ τις τελευταίες μέρες, καθώς όλοι θυμόμαστε την on camera πρόταση γάμου που της έκανε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης Χαλβατζής, στο επεισόδιο του μεγάλου τελικού. Η Κάτια τότε, είχε αποφύγει την πρότασή του, καθώς ήθελε να επικεντρωθεί στον στόχο της: να νικήσει τον διαγωνισμό μόδας.

GNTM: Η στιγμή που ο πρώην σύντροφός της κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια!

Έναν μήνα μετά τον τελικό του GNTM, η Κάτια πήγε ρομαντικό ταξίδι στις ελβετικές Άλπεις με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Λάγιο, και σε όλα τα Instastories της παρατηρήσαμε ότι φορά ένα δαχτυλίδι. Μέχρι σήμερα, όλοι απορούσαν αν είναι άραγε εκείνο που της είχε προσφέρει στις 19 Δεκεμβρίου ο πρώην σύντροφός της…

Η Κάτια, ο πρώην και το μονόπετρο: «Δεν τα κράταγα να βάλω βενζίνη;»

«Προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων και χρήση λανθασμένων ονομάτων και επιθέτων, θα ήθελα να δηλώσω ότι το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι ανήκει δικαιωματικά στη Νατάλια Χαβράχ (aka Μάνα Μητέρα Μανούλα) Υ.Γ. Instagram δεν έχει, οπότε αν θέλετε tag μπορούμε να της κάνουμε ένα ωραιότατο hashtag. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια ξεκαθαρίζοντας ότι το δαχτυλίδι ανήκει στη μητέρα της.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top