Νύχτα τρόμου για Γαρμπή -Σχοινά: «Θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι»

Τους έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Γαρμπή Σχοινάς

Θύματα ένοπλων ληστών έπεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου οι τραγουδιστές, Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στη Νέα Ερυθραία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 5:45 η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της από νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, πάρκαρε στο σπίτι της. Εκεί την περίμεναν τέσσερις άντρες με κουκούλες και όπλα. 

Αφού την οδήγησαν στο σπίτι που μένει μαζί τον σύζυγό της, έδεσαν και τους δύο και ρωτούσαν επίμονα πού έκρυβαν τα χρήματά τους. Μόλις κατάφεραν να τους αρπάξουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν DNA και αποτυπώματα στον χώρο και πιστεύουν ότι οι ληστές ήξεραν πολύ καλά ποια ήταν τα θύματά τους. Η έρευνα έχει διευρυνθεί στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον των δύο τραγουδιστών.

Το σπίτι των θυμάτων είναι σε ένα σχετικά απομονωμένο σημείο, κάτι που βοήθησε τους δράστες στη ληστρική τους επίθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Μαζί Σου», στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, βρίσκονται εγκαταστημένες τουλάχιστον δύο κάμερες ασφαλείας, χωρίς ωστόσο, να είναι σαφές αν μπόρεσαν να καταγράψουν κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην έρευνα της αστυνομίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top