«Ήταν ενοχοποιημένη και σε σοκ»- Τι οδήγησε τη 14χρονη στην αυτοκτονία;

Ο 43χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Η αυτοκτονία της 14χρονης στις γραμμές του ΗΣΑΠ είναι από τις υποθέσεις που προκάλεσαν σοκ στην κοινή γνώμη. Η ερωτική ιστορία, οι ενοχές και ο «προσηλυτισμός» που φέρεται να της είχε ασκήσει ο 43χρονος, οδήγησαν όπως φαίνεται το κορίτσι αυτό να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Απολογείται τη Δευτέρα ο 43χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) πήρε ο 43χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση της μαθήτριας που έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, όπως αποκάλυψε στη Στέλλα Αθανασάκη και το star.gr o δικηγόρος του, Μάνος Γρηγοράκης.

Μοσχάτο: Ο άγριος καβγάς του πατριού της 14χρονης με τον 43χρονο

Μοσχάτο:Νεκρή η 14χρονη που έπεσε στον ΗΣΑΠ-Η ερωτική σχέση και το σημείωμα

Ο ψυχίατρος Dr.Δημήτριος Σούρας ξεδιπλώνει με τις γνώσεις του στο star.gr, τις σκοτεινές πτυχές της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης

«Η αυτοκτονία του 14χρονου κοριτσιού δεν έχει πολλά κοινά σημεία με τις υπόλοιπες αυτοκτονίες που ακούμε τελευταία. Άλλο η αυτοκτονία που θα κάνει κάποιος που είναι βαρύτατα καταθλιπτικός ή ψυχωσικός» επισημαίνει ο ψυχίατρος. 

o ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Η 14χρονη ήταν ενοχοποιημένη και κάτω από σοκ 

Όπως υποστήριξε ο κ.Σούρας για την περίπτωση της 14χρονης, «όλα έγιναν τόσο γρήγορα γιατί ήταν τόσο ενοχοποιημένη και υπό σοκ. Αυτός ο άνθρωπος είχε κατορθώσει να μπει δυναμικά στη ζωή της, την είχε αποπλανήσει επανειλημμένως, της έστελνε μηνύματα… μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του διαστροφές. Το κοριτσάκι είχε στηριχτεί επάνω του, είχε καταφέρει να το προσηλυτίσει. Όταν έγινε η καταγγελία από τους γονείς, φοβήθηκε το παιδάκι, σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή ότι αυτή φταίει που τον πιάσανε, ανέλαβε δηλαδή όλες τις ενοχές και μέσα στο θολωμένο του μυαλό εκείνης της στιγμής, έπεσε στις ράγες. Ήταν πάρα πολύ πιεσμένη».

«Νόμιζε ότι έχασε τα πάντα»

«Μετά την καταγγελία η 14χρονη προφανώς νόμιζε ότι έχασε τα πάντα. Νόμιζε ότι έχασε την «συναίσθημα», τη «σχέση», ότι εκείνος θα πάει φυλακή… και έκανε αυτό που έκανε».

Η παιδοφιλία και η παιδεραστία είναι σεξουαλική διαστροφή

Ο ψυχίατρος ξεκαθαρίζει ότι η παιδοφιλία και η παιδεραστία δεν είναι αρρώστια που θεραπεύεται με φάρμακα, αλλά σεξουαλική διαστροφή.

Οι περισσότεροι παιδόφιλοι και παιδεραστές πλησιάζουν κοριτσάκια 

Ο κ.Σούρας διευκρινίζει ότι είναι η λανθασμένη η άποψη ότι οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές πλησιάζουν κυρίως τα αγόρια. Συμβαίνει το αντίθετο, όπως λέει ο ψυχίατρος. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 43χρονος φέρεται να το πλησίασε αρχικά φιλικά και συναισθηματικά, ώστε να αναπτυχθεί δέσιμο και οικειότητα. 

Ρεπορτάζ: Σοφία Βάγκα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top