Aργυρούπολη: Άνδρας έσφαξε πιτμπουλ μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριάς του

«Αυτό για να μάθεις να εκπαιδεύεις δολοφόνους» φέρεται να της είπε

πιτμπουλ

Ένα τρομερό συμβάν έγινε σε πάρκο της Αργυρούπολης πριν από περίπου 12 μέρες. Άνδρας κατέσφαξε πιτμπουλ με 17 μαχαιριές,  σε ένα αυτοσχέδιο πάρκο σκύλων, στην οδό Επτανήσου και μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριάς του. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, όταν το πιτμπουλ επιτέθηκε στο δικό του κανίς, το μαχαίρωσε για να το σώσει. Κανένα από τα δύο σκυλιά δεν είχαν λουρί, ενώ οι μαρτυρίες λένε ότι η ιδιοκτήτρια τον προειδοποίησε να μην μπει στον χώρο μέχρι να δέσει το πιτμπουλ.

«Αυτό για να μάθεις να εκπαιδεύεις δολοφόνους» της είπε, αφού το άρπαξε, το μαχαίρωσε και στη συνέχεια το σήκωσε ψηλά και του έκοψε την καρωτίδα.

Η γυναίκα έπαθε σοκ ενώ το αποτρόπαιο έγκλημα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα και άλλοι ιδιοκτήτες σκύλων. Ο δράστης στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να μη συλληφθεί. Μάλιστα, πήγε στο νοσοκομείο προφασιζόμενος καρδιακό επεισόδιο. Σύμφωνα με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα όπου τον αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ. Του ασκήθηκε δίωξη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οξύθυμο άτομο. Μάλιστα, συνήθιζε να βγαίνει στο μπαλκόνι και να καρφώνει μαχαίρια σε στόχους, όπως λένε. 

Ο δράστης έχει ένα μικρό κανίς και το έβγαζε βόλτα στον συγκεκριμένο χώρο. Όταν η ιδιοκτήτρια του πιτμπουλ βρέθηκε εκεί, του είπε να μαζέψει το σκυλί του μέχρι να δέσει το δικό της, για να μην τσακωθούν. 

Η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού - Αργυρούπολης

Χθες μετά από 12 ημέρες ερευνών η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον δράστη της θανάτωσης ενός σκύλου ράτσας πιτμπουλ σε περιφραγμένο χώρο του βουνού. Στο συγκεκριμένο σημείο η ιδιοκτήτρια του πιτμπουλ σύμφωνα με τη μαρτυρία της προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ίδιο χώρο ο σκύλος του με το σκυλί της. Αυτός την αγνόησε και μπήκε στον χώρο με το σκυλί του που δεν έφερε λουρί, όπως και το πιτμπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση.

Στην προσπάθεια του να προστατεύσει το σκυλί του, σύμφωνα με δική του μαρτυρία έβγαλε μαχαίρι που έφερε παράνομα και στην κυριολεξία κατέσφαξε το Πιτμπουλ με 17 μαχαιριές.

Συμβάλαμε ώστε από μήνυση κατά αγνώστου να γίνει ταυτοποίηση του δράστη με αποτέλεσμα να συνελήφθη χθες και να αναγνωριστεί από την ιδιοκτήτρια του Πιτμπουλ , να κατηγορηθεί για τις πράξεις του και να οριστεί δικάσιμος. Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς ορούς μέχρι να γίνει η δίκη του.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από το συμβάν μέχρι τη σύλληψη του , είχαμε ρητή εντολή από την αστυνομία να μην προβούμε σε καμία ανακοίνωση για το συμβάν. Το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης» καταδικάζει την αποτρόπαια αυτή πράξη και συνιστά σε όλους τους φιλόζωους να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας των ζώων τους.

πηγή: notia.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top