Κυκλοφόρησε! Οι sexy αγρότες των Φαρσάλων σε ημερολόγιο

Τι λέει ο άνθρωπος που είχε την ιδέα του ημερολογίου

Είχαμε δει ημερολόγια με σέξι πυροσβέστες, με σέξι αστυνομικούς, με σέξι νοσοκόμους, ε… ήρθε η ώρα να δούμε και ημερολόγιο με σέξι αγρότες και μάλιστα ντόπιους, Έλληνες από τα Φάρσαλα. Νέοι από το χωριό Σκοπιά των Φαρσάλων που ασχολούνται με γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες αποφάσισαν να φωτογραφηθούν εν ώρα… εργασίας και να δημιουργήσουν ένα ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού. 

Η ιδέα ήταν του Ηλία Τσούτσου, ο οποίος είναι κτηνοτρόφος και ανέλαβε να συντονίσει τους εννέα συντοπίτες του για τη φωτογράφηση. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», ο Ηλίας περιέγραψε πώς κατάφερε να πείσει οχτώ ντροπαλούς… πλην σέξι αγρότες να φορέσουν μόνο τις φόρμες εργασίας τους και να στηθούν στον φωτογραφικό φακό με πολλά υποσχόμενο βλέμμα για να δείξουν τι σημαίνει βρε παιδί μου ελληνική επαρχία. 

Αγρότης από τα Φάρσαλα

Φωτογραφία από το ημερολόγιο των σέξι αγροτών

Όπως είπε, ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ήθελε ενόψει Χριστουγέννων να δημιουργήσει ένα ημερολόγιο πέρα από τα τετριμμένα και κλασικά που βγαίνουν συνήθως κι έτσι σκέφτηκε να δείξει με τους φίλους του τι κάνουν στην καθημερινότητά τους με μια πιο αισθησιακή πινελιά. 

Ο φωτογράφος ήταν από τα Φάρσαλα, η φωτογράφηση κράτησε δύο μέρες, ενώ ο Νίκος Αποστολόπουλος τους παραχώρησε και τρεις φόρμες εργασίας, τις οποίες φόρεσαν τα αγόρια αποκαλύπτοντας το σμιλεμένο και… αποτριχωμένο στήθος τους. 

Ηλίας Τσούτσος

Ο Ηλίας Τσούτσος είχε την ιδέα για το ημερολόγιο

Το ημερολόγιο κυκλοφόρησε σήμερα και με τα έσοδα από αυτό οι sexy αγρότες της Σκοπιάς ελπίζουν να καταφέρουν να αναπαλαιώσουν το σχολείο του χωριού και να φτιάξουν κι έναν ξενώνα. 

Ο Ηλίας Τσούτσος όμως μίλησε και για τη ζωή στο χωριό, η οποία όπως είπε είναι πιο ήσυχη από αυτή της πόλης, αλλά εξίσου κουραστική, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι αγρότες που φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο περνούν αρκετές ώρες είτε στα κτήματα, είτε στα ζώα. 

Το εξώφυλλο του ημερολογίου

Το εξώφυλλο του ημερολογίου

Και μπορεί τα νέα κορίτσια στο χωριό να είναι είδος… προς εξαφάνιση, αλλά τα αγόρια παράπονο δεν έχουν, αφού τις έχουν τις επιτυχίες τους στις γύρω πόλεις, όπου βγαίνουν συχνά για να διασκεδάσουν. 

Ανάλογο ημερολόγιο είχαν φτιάξει και το 2017, το οποίο είχε πουλήσει περίπου 400 αντίτιμα, ενώ φέτος ο πήχης έχει ανέβει, αφού κάποιες από τις φωτογραφίες του ημερολογίου έχουν γίνει viral. 

Φάτε μάτια ψάρια λοιπόν κορίτσια κι αν σας γυαλίσει και κανένας αγρότης ξέρετε πού θα τον βρείτε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top