Το STAR κέρδισε το στοίχημα και προκρίθηκε στον Ημιτελικό!

Επικράτησε του BWM.GR με 80-74

Basket STAR

Την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου πήρε η ομάδα μπάσκετ του STAR που επικράτησε του BWM.GR στο κλειστό της Καλλιθέας με 80-74.

 

Η μονομαχία των δύο κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος Τύπου ανέδειξε νικητή τον Γιάννη Πρωτόπαπα (STAR), έστω κι αν ο Καλφαγιάννης (ΒWM.GR) ήταν σχεδόν ασταμάτητος ολοκληρώνοντας τον προημιτελικό με 47 πόντους. 

 

FORBES: Ο Γιάννης είναι ο πιο κακοπληρωμένος στο ΝΒΑ!

 

Ο Πρωτόπαπας που εμφανίστηκε στο γήπεδο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, αφού κόλλησε στην κίνηση της εθνικής οδού, ήταν ο πρώτος σκόρερ για το STAR με 30 πόντους, βάζοντας τα θεμέλια της νίκης. MVP για τους «αστέρες» του πρωταθλήματος Τύπου ήταν όμως ο Δημήτρης Σκουλός, που έπαιξε υποδειγματική άμυνα πάνω στον Καλφαγιάννη και βοήθησε πολύ επιθετικά με 15 πόντους (2 τρίποντα). Ηταν μάλιστα αυτός που πέτυχε τρίποντο και γκολ φάουλ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της νίκης με έξι συνεχόμενους πόντους.

Το δίδυμο των επιτυχιών Θοδωρής Σούκας και Κώστας Ντάλλας

Ο Ντάλλας ήταν απολαυστικός στο πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο πέτυχε και τους 9 του πόντους, ενώ στη συνέχεια μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έδωσε σεμιναριακού επιπέδου ασίστ. 13 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε ο Εξαρχος, που εκτός από την επιθετική του συνεισφορά, έδωσε επίσης μεγάλη βοήθεια στον Σκουλό στο μαρκάρισμα του Καλφαγιάννη.
 
Το STAR θα αντιμετωπίσει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4 στην ημιτελική φάση το SDNA, ενώ ο ΣΚΑΪ θα βρει στον δρόμο του τον Ριζοσπάστη που νίκησε το ΕΘΝΟΣ στον άλλο προημιτελικό.
 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ


STAR-BWM.GR 80-74 (21-17, 26-21, 7-15, 26-21) (47-38, 54-53)
 
STAR (ΣΟΥΚΑΣ): ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 3 (1), ΝΤΑΛΛΑΣ 9 (1), ΣΚΟΥΛΟΣ 15 (2), ΘΑΝΑΣΟΓΛΟΥ 2, ΛΕΙΒΑΔΗΣ, ΣΟΥΚΑΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ 30 (1), ΘΕΟΣ 4, ΑΥΓΕΡΗΣ 2, ΕΞΑΡΧΟΣ 13.
 
BWM.GR (ΚΑΡΥΔΗΣ): ΚΑΡΥΔΗΣ 2, ΓΕΡΑΚΑΝΑΚΗΣ 16, ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ 47, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ 9.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top