Καινούργια εξέλιξη στον καβγά των πρώην εραστών Βράνιες-Γελένα

O πρώην παίκτης της ΑΕΚ προσέλαβε σωματοφύλακες

Το σήριαλ των διαδικτυακών εχθροπραξίων μεταξύ του  πρώην αμυντικού της ΑΕΚ Βράνιες με την διάσημη  τραγουδίστρια Γελένα  Καρλέουσα καλά κρατεί. 


Οι δυο πρώην εραστές φροντίζουν να δίνουν συνεχώς τροφή στην υπόθεση αυτή και η διάσταση που έχει πάρει η ροζ ιστορία δημιουργεί αναμφίβολα προβλήματα στις οικογένειες και των δυο. 


Έτσι ο Βράνιες που είναι αναγκασμένος να βρίσκεται πλέον στις Βρυξέλλες για να δει τι θα κάνει με την συνέχεια της καριέρας του στην Άντερλεχτ προσέλαβε σωματοφύλακες για την γυναίκα του και την κόρη του οι οποίες μένουν μόνιμα στην Μπάνια Λούκα. 


Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζει δέχθηκε πλήθος απειλητικών μνημάτων από θαυμαστές της εκρηκτικής Γελένα Καρλέουσα που φαίνεται ότι παρά το γεγονός ότι αποδείχθηκε η σχέση που είχαν απολαμβάνει περισσότερο την έστω και αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα. 


Ο σύζυγος της Ντούσκο που ήταν παλιός συμπαίκτης του Βράνιες στον Ερυθρό Αστέρα αλώστε την έχει ήδη συγχωρήσει για την απιστία της αφού και ο ίδιος πριν από τρία χρόνια είχε παράλληλη σχέση που είχε ανακαλύψει η Γελένα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top