Μυστήριο με την εξαφάνιση της 17χρονης στην Ημαθία

Φόβοι βεντέτας

Amber Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για μια κοπέλα 17 χρόνων η οποία εξαφανίστηκε πριν από λίγες μέρες από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ωστόσο η υπόθεση είναι μπερδεμένη καθώς κάποιοι λένε ότι η νεαρή κλέφτηκε με τον αγαπημένο της ενώ άλλοι ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Διαβάστε επίσης: Χαμόγελο του Παιδιού: Σήμα για την εξαφάνιση της 17χρονης Όλγας

Τα ίχνη της χάθηκαν στις 29 Μαΐου. Ένας 37χρονος, παντρεμένος με τρία παιδιά, ο οποίος φέρεται να έχει μπλεξίματα με το νόμο, φέρεται να την πήρε μαζί του και από τότε αγνοούνται.

Τί κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση; Για κάποιους μια ιστορία αγάπης και για άλλους βίαιη απαγωγή. Η σκιά της βεντέτας πλανάται στα σοκάκια του οικισμού όπου έμενε η κοπέλα.

«Κλεφτήκανε. Όχι με το ζόρι η κοπέλα γιατί είχαν ένα δεσμό. Τραβιόντουσαν εδώ και 6-7-8 μήνες. Αυτό το θέμα να λήξει και το κορίτσι να έρθει σπίτι και να τακτοποιηθούν όλα ομαλά γιατί αν συνεχίσουμε έτσι νομίζω ότι θα κρατηθεί μεγάλη βεντέτα» είπε ο θείος της.

Η Όλγα πριν από λίγες μέρες αρραβωνιάστηκε. Η οικογένεια του αρραβωνιαστικού της, καταγγέλλει ότι η κοπέλα έχει πέσει θύμα απαγωγής και ότι οι ίδιοι δέχονται απειλές.

Αναστατωμένοι είναι οι φίλοι και η οικογένεια της 17χρονης Όλγας που εδώ και πέντε μέρες αγνοείται από το σπίτι της στον οικισμό Αγίου Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τι ακριβώς έχει συμβεί αναλαμβάνουν πλέον να διαλευκάνουν οι αρχές που αναζητούν τη 17χρονη και τον 37χρονο.

 

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top