Λαμπρή γιορτή σήμερα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Δένδιας: Διασφαλίζουν κάθε μέρα τα εθνικά μας συμφέροντα

Η γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα το πρωί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όπου στρατιωτικό άγημα αποδίδει τιμές.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις γιορτάζουν και η πολιτική ηγεσία τις τιμά με κάθε επισημότητα. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενη από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, παρακολούθησε τη δοξολογία στη Μητρόπολη και λίγο αργότερα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη. 

Δένδιας στο Star: Τι έγινε στη συζήτηση των ΜΟΕ με την Τουρκία   

«Είμαστε υπερήφανοι για το φρόνημα και το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν σε γη, ουρανό και θάλασσα» δήλωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

«Τιμούμε σήμερα τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά τους. Η αφοσίωση στο καθήκον, ο επαγγελματισμός και η πειθαρχία τους μας κάνουν όλους υπερήφανους. Εύχομαι υγεία, προκοπή και δύναμη σε όλες και όλους τους ενστόλους μας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η Πρόεδρος μαζί με την ηγεσία του Πενταγώνου επισκέφτηκαν και τη Βουλή, ενώ λίγο αργότερα ο Νίκος Δένδιας από τη Λέσχη Αξιωματικών εξήρε το έργο που επιτελούν οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι ένοπλες δυνάμεις μας διασφαλίζουν κάθε μέρα και κάθε ώρα τα εθνικά μας συμφέροντα, την ανεξαρτησία, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας

Φλώρος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις Υψώνουν Τείχη Αποτροπής 

«Το σκληρό κέλυφος της Πατρίδας μας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της, διασφαλίζουν απόλυτα την εθνική κυριαρχία, υψώνοντας τείχη ισχυρής αποτροπής σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή» τόνισε ο Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top