Τόσκας: «Μακριά από εμάς η αντίληψη ότι πιάσαμε και σαρώνουμε στις καταλήψεις»

«Ανεχόμαστε την άλλη άποψη, αρκεί να μην καταπατούνται κάποιες κόκκινες γραμμές»

Τόσκας: «Μακριά από εμάς η αντίληψη ότι πιάσαμε και σαρώνουμε στις καταλήψεις»

​Την στρατηγική του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απέναντι στις καταλήψεις υπερασπίστηκε ο υπουργός, Ν. Τόσκας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Προσπαθούμε με μέτρο με σύνεση, βλέποντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά να ενεργήσουμε», είπε και απαντώντας στην κριτική που δέχεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Ανεχόμαστε την άλλη άποψη, αρκεί να μην καταπατούνται κάποιες κόκκινες γραμμές που έχουν σχέση με αυθαιρεσίες και με υπερβολές που αγγίζουν τον ποινικό κώδικα».

«Η αντίληψη ότι πιάσαμε και σαρώνουμε στις καταλήψεις και ότι είμαστε αντίθετοι με την πλευρά των ελευθεριακών αντιλήψεων είναι μακριά μας», συνέχισε ο κ. Τόσκας, ενώ τάχθηκε υπέρ του διαλόγου, σημειώνοντας ότι έχει καλέσει στο υπουργείο για συνάντηση ακόμα και συλλογικότητες από τα Εξάρχεια.

Όσον αφορά στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της αστυνομίας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, τόνισε πως στην υπόθεση του νοσοκομείου Τρικάλων εκτελέστηκαν εντολές της δικαιοσύνης και δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος.

Παρ’ όλ’ αυτά επεσήμανε ότι καταλαβαίνει την προσπάθεια και την αγωνία του κ. Πολάκη «να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση πραγματικά σαθρή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top