Παίρνουν ΦΩΤΙΑ και πάλι τα σενάρια ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ποια είναι τα σχέδια της κυβέρνησης

​Ανοιχτό αφήνουν κυβερνητικές πηγές το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο πρωθυπουργός στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, επιδιώκοντας να φέρει έναν αέρα ανανέωσης και να κάνει κι ένα άνοιγμα προς το λεγόμενο κέντρο, χωρίς όμως να προσδιορίζουν χρονικά πότε θα γίνει αυτό.

Όπως τόνιζαν στους δημοσιογράφους σε συνομιλία που είχαν μαζί τους στην Κίνα πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, αν και ο ανασχηματισμός δεν είναι στις προτεραιότητες των πρωθυπουργού.

Δεν απέκλειαν μάλιστα στη νέα κυβέρνηση να συμμετάσχουν και πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «θα μπορούσαμε να βρούμε τέτοια πρόσωπα, αλλά θα εξεταστεί κατά περίπτωση».

Άλλωστε είναι γνωστό πως το Μαξίμου βρίσκεται σε επαφή με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Π. Οικονόμου και η Μ. Ξενογιαννακοπούλου, όπως επίσης και με τον Φώτη Κουβέλη.

Τέλος, ο πρωθυπουργός αναμένεται εντός της ημέρας να έχει συσκέψεις με τους εξ απορρήτων συνεργάτες του, ώστε να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν την κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top