ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Πολάκης και πάλι! Έχω μαχαίρι και… ΜΠΑΛΤΑ

«Και μεις σ’ αγαπάμε» του φώναζαν οι διαδηλωτές

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Πολάκης και πάλι! Έχω μαχαίρι και… ΜΠΑΛΤΑ

Ένταση δημιουργήθηκε στο υπουργείο Υγείας όταν ομάδα νοσηλευτών επιχείρησε να εισβάλει στο κτίριο, ζητώντας συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη.

Οι άνδρες της ασφάλειας του κτιρίου κατέβασαν τα ρολά, με τους εξοργισμένους νοσηλευτές να χτυπούν με τα χέρια τους τα ρολά και να ζητούν να κατέβει να τους μιλήσει ο κ. Πολάκης.

Όπερ και εγένετο, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να μιλάει για… μπαλτάδες και να τους ζητά να βάλουν πλάτη.

«Ό,τι αδικίες έχουν γίνει στο παρελθόν, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διορθώσουμε. Είμαστε από την ίδια όχθη του ποταμιού. Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα όπου κάποια πράγματα θα αρχίσουν να φαίνονται» είπε ο κ. Πολάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν σύντομα προσλήψεις προσωπικού.

Εκείνη την ώρα ακούστηκε από το πλήθος ένα «και μεις σ’ αγαπάμε», με τον αναπληρωτή υπουργό να διαβεβαιώνει πως «βάζουμε πλάτη, τρέχουμε και έχουμε βάλει το κεφάλι μας στον ντορβά».

«Δεν πειράζει» είπε κάποιος, με τον κ. Πολάκη να απαντά ενοχλημένος: «Όχι, πειράζει και κόφτε! Γιατί κάποιοι δεν τη βάζουνε… (την κεφαλή στον ντορβά)».

«Σας το λέω στα ίσια. Ξέρω τι πλάτη βάζετε, βάλτε λίγη ακόμη. Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει από τα πολύ χαμηλά σκαλοπάτια, δεν ήρθαμε εδώ επειδή είμαστε γόνοι οικογενειών. Δεν περιφρονούμε ποτέ τα κάτω σκαλοπάτια, ξέρουμε από πού είχαμε ξεκινήσει και εκεί θα ξαναγυρίσουμε» τόνισε ο κ. Πολάκης, με μια φωνή να του λέει «πάρε μαχαίρι».

«Έχω πάρει και μαχαίρι και ��παλτά και με βρίζει ό,τι ΜΜΕ υπάρχει» απάντησε ο κ. Πολάκης και αποχώρησε.

Δείτε ακόμη:

ΕΝΤΑΣΗ στο υπουργείο Υγείας-Νοσηλευτές πήγαν να μπουκάρουν και τους έριξαν τα ρολά στην μούρη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top