Ο Τσίπρας...ζήτησε ουίσκι και δήλωσε έτοιμος να βάλει γραβάτα –ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκήνιο από την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Τσίπρας...ζήτησε ουίσκι και δήλωσε έτοιμος να βάλει γραβάτα –ΒΙΝΤΕΟ

​Με το που τελείωσε το Eurogroup το βράδυ της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός ανέλαβε δράση! Αρχικά σήκωσε το τηλέφωνο (δεν ξέρουμε αν ήταν σταθερό ή κινητό) και τηλεφώνησε στους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Στην συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο προεδρικό Μέγαρο για να συναντήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο και να του μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες του Eurogroup. Οι δύο άντρες συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ όταν έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να αστειευτεί.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του προεδρικού Μεγάρου, ο Αλέξης Τσίπρας τους είπε πως λόγω ώρας θα έπρεπε να τον κεράσουν ουίσκι και όχι πορτοκαλάδα, ενώ μιλώντας με τους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να... φορέσει γραβάτα μετά τις 24 Μαΐου –όταν σύμφωνα με τις πεποιθήσεις Αθήνας και εταίρων θα υπάρξει συμφωνία και για το χρέος- .

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν «αν ήρθε η ώρα; (για γραβάτα)», ο πρωθυπουργός είπε πως «παιδιά αυτά τα πράγματα θα τα δούμε μετά τις 24 Μαΐου», χωρίς να αποκλείσει πάντως τίποτα!

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος Τσίπρας είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα φορέσει γραβάτα, όταν υπάρξει λύση στο θέμα του ελληνικού χρέους.

ΒΙΝΤΕΟ STAR ENIKOS

Δείτε επίσης:

Τσακαλώτος: Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα - Στις 24 Μαΐου θα έχουμε συμφωνία

Καλωσορίζει το Eurogroup τα μέτρα στην Ελλάδα–Τις επόμενες μέρες τελειώνει η αξιολόγηση

Μαξίμου: Χωρίς πρόσθετα μέτρα η αξιολόγηση-Kαθορίζεται συγκεκριμένη διαδικασία για το χρέος

"Mαχαίρι" σε μισθούς και συντάξεις με... προεδρικά διατάγματα συμφωνήθηκε στο Eurogroup!

Συναντήθηκαν μυστικά Τσακαλώτος-Σόιμπλε πριν το Eurogroup;

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP: Τα 3 στάδια για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top