ΜΕΓΑΛΗ δημοσκόπηση για τη ΝΔ-Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης; Δείτε τι απαντά ο λαός

Καταλληλότεροι και οι δύο αλλά για διαφορετικά πράγματα!

Μοιρασμένα... αποτελέσματα για τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ δείχνει η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Pulse RC για λογαριασμό του "Action 24" σε δείγμα 1.111 πολιτών (όχι αποκλειστικά ψηφοφόρων ΝΔ). Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κρίνεται ως ο καταλληλότερος για να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζε��αι ως ο καταλληλότερος για να επιτύχει την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.

Στην δημοσκόπηση που έγινε για την εκπομπή "Evening Report" του Γιώργου Κουβαρά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται στην παράσταση νίκης με 46% έναντι 30% του Κυριάκου Μητσοτάκη (24% απάντησε "δεν γνωρίζω/δεν απαντώ"), αλλά και στο ερώτημα «ποιος από τους δύο μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα την ενότητα του κόμματος», με 36% έναντι 26% για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (29% "κανένας από τους δύο").

Στο ερώτημα «ποιος από τους δύο (Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης) μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στην ανανέωση του κόμματος», το 38% των ερωτηθέντων απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τ�� 23% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 33% "κανένας από τους δύο".

Όσον αφορά στο «ποιος μπορεί να καταφέρει καλύτερα το άνοιγμα και τη διεύρυνση των ορίων της σημερινής ΝΔ», ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 37% έναντι 23% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ το 31% των ερωτηθέντων απαντά "κανένας από τους δύο".

Οι ερωτηθέντες πιστεύουν ακόμη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και να γίνει καλύτερος πρωθυπουργός σε ποσοστό 36%, έναντι 25% που πιστεύει το ίδιο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και 29% που απαντά "κανένας από τους δύο".

Στο ερώτημα «ποιος μπορεί να ασκήσει καλ��τερη αντιπολίτευση», το 36% των ερωτηθέντων απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 25% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 30% "κανένας από τους δύο".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top