Άγριες αποδοκιμασίες στον υφυπουργό Σγουρίδη: Να φύγεις! Γ@μω το στανιό σας-ΒΙΝΤΕΟ

Στην έναρξη του 10ου Παγκοσμίοου Συνέδριο Θρακών στις Φέρες Έβρου

Άγριες αποδοκιμασίες στον υφυπουργό Σγουρίδη: Να φύγεις! Γ@μω το στανιό σας-ΒΙΝΤΕΟ

​Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε Παναγιώτη Σγουρίδη στις Φέρες Έβρου…. Αγρότες και κτηνοτρόφοι αποδοκίμασαν τον πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν υφυπουργό Υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη στην έναρξη του 10ου Παγκοσμίου Συνέδριο Θρακών.

Λίγο πριν ξεκινήσει το Συνέδριο, όπως γράφει η ιστοσελίδα e-evros, εξαγριωμένοι αγρότες εισέβαλαν στο χώρο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και τα αίματα να «ανάψουν».

«Να φύγεις, να φύγεις. Τι κάθεσαι εδώ; δεν ντρέπεσαι;» φώναζαν αγανακτισμένοι αγρότες, ζητώντας από τον υφυπουργό και τους βουλευτές που ήταν εκεί να εγκαταλείψουν το συνέδριο.

Μπορεί ο κ.Σγουρίδης να έμενε ατάραχος και να μην αντιδρούσε, ωστόσο οι αποδοκιμασίες εναντίον του δεν σταματούσαν… «Είστε όλοι οι βουλευτές και οι υπουργοί ανεπιθύμητοι… Γ@μώ το στανιό σας, γ@μώ» φώναζαν.

«Τι ήρθες να κάνεις εδώ; τον πονηρό;» είπε κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους στον κ.Σγουρίδη, με τον τελευταίο ωστόσο να διατηρεί την ψυχραιμία του και να μην απαντά.

Τελικά μετά από κάποια λεπτά, τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας έξω από το κλειστό γυμναστήριο Φερών.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top