«Της… θειας» έγινε στην Βουλή! ΕΝΤΑΣΗ με εκφράσεις πεζοδρομίου-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

«Αρπάχτηκαν» Μπαλαούρας και Καράογλου για τις καταγγελίες Πανούση περί τρομοκρατών & ΣΥΡΙΖΑ

«Της… θειας» έγινε στην Βουλή! ΕΝΤΑΣΗ με εκφράσεις πεζοδρομίου-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

​Το «έλα να δεις» έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Όλα ξεκίνησαν όταν πήρε τον λόγο ο Θεόδωρος Καράογλου! Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής και βουλευτή, του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα.

«Οδηγείτε τη χώρα στην οικονομική καταστροφή, θεοποιήσατε τους σηκωμένους γιακάδες και τα έξω πουκάμισα του τραγικού Βαρουφάκη.. βυθίσατε την χώρα στην ύφεση .. καταντήσατε τις μετοχές των τραπεζών να κοστίζουν λιγότερο από χαρτοπετσέτες! Με την φορολογική επιδρομή σας συνθλίβετε τη μεσαία τάξη… Συνειδητά εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό και οδηγείτε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Συνδιαλέγεστε με τρομοκράτες» είπε ο κ.Καράογλου, επικαλούμενος τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, γεγονός που ενόχλησε τον κ.Μπαλαούρα.

«Σας παρακαλώ είναι βαριές κατηγορίες. Λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνδιαλέγετε με τρομοκράτες… Αφήστε τον κύριο Πανούση… και μένα η θεια μου, μου είπε κάτι άλλο για εσάς! Δεν είναι έτσι!» είπε ο κ.Μπαλαούρας φωνάζοντας στον κ.Καράογλου.

«Όταν είμαι στο βήμα, οφείλετε να με προστατεύετε» συνέχισε ο γαλάζιος βουλευτής.

«Πρέπει εσείς πρώτα να προστατέψετε τον εαυτό σας και την επιτροπή και το Κοινοβούλιο. Δεν μπορεί να λέτε ότι συνομιλεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους τρομοκράτες... Όταν λέμε ότι ένα κόμμα συνομιλεί με τους τρομοκράτες, να μας το αποδείξετε, να παρουσιάσετε στον εισαγγελέα τα στοιχεία σας. Γιατί αν ο κύριος Πανούσης λέει οτιδήποτε... και μένα η θεια μου λέει οτιδήποτε για εσάς! Είναι επιχειρήματα αυτά;» ανταπάντησε ο κ.Μπαλαούρας σε έντονο ύφος.

«Ο κύριος Πανούσης δεν είναι η... θεια σας, ήταν υπουργός της κυβέρνησης σας» του είπε στην συνέχεια ο κ.Καράογλου, με τον κ.Μπαλαούρα να ρίχνει λίγο αργότερα τους τόνους, καλώντας τον βουλευτή της ΝΔ να μιλά μόνο πολιτικά.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top