Τζιτζικώστας από την Πάτρα: μόνο όταν ακούγεται η φωνή της παράταξης κερδίζουμε τις μάχες

«Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να μεγαλώσω τη Νέα Δημοκρατία»

Τζιτζικώστας από την Πάτρα: μόνο όταν ακούγεται η φωνή της παράταξης κερδίζουμε τις μάχες
«Η δύναμη της Δημοκρατίας είναι να ακούει να συνθέτει να υπηρετεί τους πολίτες» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την ομιλία του σε ξενοδοχείο της Πάτρας. «Αυτή είναι και η δύναμη της παράταξης, η δική σας φωνή, που μόνο όταν ακούγεται κερδίζουμε τις μάχες» πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Υπενθύμισε ακόμη την θητεία του ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, υποστηρίζοντας ότι δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία που είχε γίνει ποτέ στην Ελλάδα. «Απέναντι σε μηχανισμούς ��αι συστήματα, μπορούμε να το ξανακάνουμε» τόνισε.

«Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να μεγαλώσω τη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υποψήφιος, τόνισε, γιατί μπορώ να απελευθερωθώ από τους κομματικούς συσχετισμούς, γιατί ξέρω να διεκδικώ μεγάλες, συλλογικές πολιτικές νίκες που αγκαλιάζουν την κοινωνία» ανέφερε σε άλλο σημείο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Για το όραμά του για τη ΝΔ ανέφερε: «Αυτό που σχεδιάζω εγώ είναι μια μεγάλη Ν.Δ. που δεν βάζει ταμπέλα στον εαυτό της ούτε στον κόσμο της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top