Ψήφισε και ο Κουτσούμπας: Ο λαός τα έχει δοκιμάσει όλα, ήρθε η ώρα να στηρίξει το ΚΚΕ

Ενοχλημένος για το θέμα των διοδιών ο γ.γ. του ΚΚΕ

Ψήφισε και ο Κουτσούμπας: Ο λαός τα έχει δοκιμάσει όλα, ήρθε η ώρα να στηρίξει το ΚΚΕ

«Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, να μην καθίσουν σπίτι τους σήμερα, είναι κρίσιμες οι εποχές, έρχονται δύσκολες μέρες και με ένα δυνατό ΚΚΕ θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ένα καλύτερο δρόμο για εμάς και τα παιδιά μας» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ιωνία.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ: «Όλα αυτά τα χρόνια ο λαός μας τα έχει δοκιμάσει όλα, τα έχει δει σχεδόν όλα. Ήλθε η στιγμή σήμερα να αξιοποιήσει αυτήν την μεγάλη πείρα του, να πάει μαζικά στην κάλπη, να ενισχύσει την μόνη δύναμη που μπορεί και αύριο να βρεθεί μαζί του μπροστά που της έχει εμπιστοσύνη, που έχει δείξει συνέπεια και αυτή είναι το ΚΚΕ».

Στην συνέχεια ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στο θέμα των διοδίων, καταγγέλοντας ότι παρά τη συμφωνία, δεν γινόταν ελεύθερη διέλευση σε πολλά εξ αυτών.

«Μόλις πριν από λίγο επικοινώνησα με την Πρωθυπουργό κ. Θάνου και της έθεσα το εξής σοβαρό ζήτημα: υπήρχε υπόσχεση, εκτός από την απόφαση της διακομματικής, αλλά και απόφαση της κυβέρνησης να είναι αυτές τις μέρες ανοιχτά τα διόδια έτσι ώστε ο λαός μας που πληρώνει τόσα χαράτσια και τόσους φόρους, σήμερα τουλάχιστον να μπορεί να πάει να ψηφίσει. Αντίθετα, ερχόμενος το πρωί από την Λιβαδειά που είναι η δεύτερη εκλογική μου περιφέρεια, είδα ότι ουρές ανθρώπων που έβγαιναν να πάνε να ψηφίσουν και πλήρωναν στα διόδια. Η κ. Πρωθυπουργός με ευχαρίστησε για την ενημέρωση καταρχήν,η ίδια είχε ενημέρωση ότι σήμερα θα δινόταν εντολή για να είναι ��νοιχτά τα διόδια αλλά μέχρι στιγμής δεν ισχύει. Μου είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top