Μεϊμαράκης: Πρόοδος δεν είναι οι ιδεοληψίες και ο λαϊκισμός-Πάνω απ' όλα η Ελλάδα

Προεκλογική ομιλία στην Λάρισα

Μεϊμαράκης: Πρόοδος δεν είναι οι ιδεοληψίες και ο λαϊκισμός-Πάνω απ

​Πάνω απ' όλα είναι η Ελλάδα, για τον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Αυτό το μήνυμα έστειλε το βράδυ του Σαββάτου, μιλώντας στη Λάρισα, ενώ πρόσθεσε ότι οι χρεοκοπημένες ιδεοληψίες και ο λαϊκισμός δεν συνιστούν πρόοδο, αντιθέτως απαιτείται ένα εθνικό σχέδιο.

Κάλεσε μάλιστα τους ψηφοφόρους να ακούσουν όλα τα κόμματα, να κρίνουν και να συγκρίνουν, εκτιμώντας ότι αν το κάνουν τότε η ΝΔ θα βγει στις εκλογές.

«Εμείς θέλουμε να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν. Να κρίνουν και να συγκρίνουν όμως και αυτά που έλεγε ο Τσίπρας το Γενάρη πριν από τις εκλογές με όσα έκανε στους επτά μήνες που έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μεϊμαράκης και ρώτησε «Ποιο κόμμα δείχνει αξιοπιστία, ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν»;

Ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία για να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας, διαβεβαιώνοντας τους πολίτες ότι το κόμμα του μπορεί με σχεδιασμό να βοηθήσει, ώστε να βγούμε από την κρίση, ενώ προειδοποίησε ότι τα επόμενα δύο χρόνια είναι κρίσιμα.

Επίσης, δεσμεύτηκε δε ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δεχθεί τα επώδυνα μέτρα για τους αγρότες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top